Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Η Ακρη του νηματος



Ολοι ψαχνουμε να βρουμε πως φτασαμε ως εδω,πως απο την περηφανη Ελλαδα καταληξαμε ρεζιλι διεθνως,κλεφτες κι ας μην εχουμε κλεψει εμεις,απατεωνες και ας μην εχουμε καταχραστει ποτε ενα ευρω.

Η ακρη του νηματος οδηγει στο συνταγμα,σε αυτο το κτηριο που το νοικιαζουμε σε καποιους εμεις καθε τοσο,εμεις λοιπον βαζουμε μεσα σε αυτο το κτηριο που τωρα φωναζουμε"να καει"ολους αυτους που ειναι μεσα,δεν μπηκαν μονοι τους.

Καθε φορα που εχουμε εκλογες εμεις τρεχουμε με σημαιακια και φωναζουμε"εισαι εισαι ο πρωθυπουργος"σε καποιον που ουτε για απολυμανσεις τουαλετας δεν κανει,εμεις μαζευομαστε στα γραφεια τους και παρακαλαμε για μια θεση στο δημοσιο...αντε και στο τραμ α.ε δεν πειραζει,μια θεση να ειναι και οτι να ειναι.

Εμεις αδιαφορησαμε για ολα,και εφτασε η χωρα εδω που ειναι,αυτοι βλεποντας την αδιαφορια μας αποφασιασαν κατι απλο......να πλουτισουν και μαλιστα γρηγορα,με οποιονδηποτε τροπο.

Τωρα ανακαλυπτουν σκανδαλα,φοροδιαφυγη,χρηματισμο,μιζες,τοσα χρονια οι ιδιοι δεν ηταν?
Γιατι δεν τα ανακαλυπταν?Εβγαλαν και αλλα ματια τωρα και βλεπουν?

Τι χωρα ειμαστε τελικα οταν σημερα δυο πλοια τουρκικα εχουν βγει στο Αιγαιο και εμεις εχουμε στειλει το Λιμενικο να τα παρακολουθει?
Τι πρεπει να κανουν οι Τουρκοι για να αντιδρασουμε>?

Ας μας πουνε τουλαχιστον να παρουμε λιγη βαζελινη να ειμαστε ετοιμοι και για αυτο.

Μιλησα για την ακρη του νηματος....εκει καταληγει η διαφθορα,στους πολιτικους και το δημοσιο,απο που αρχιζει αυτο το νημα ομως για να καταληξει εκει?

Κοιταξτε ο καθενας τον καθρεφτη του το πρωι.

Θα το δειτε το νημα γυρω σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: