Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2010

Μας αλλαξαν τα φωτα



Οπως αρχισαν τα παπαγαλακια να ενημερωνουν το φθινοπωρο θα ερθουν τα νεα απο τα πιο νεα μετρα,μας πιεζει το ΔΝΤ βλεπετε,δηλαδη η πραγματικη πλεον κυβερνηση.

Εδω θα ασχοληθω με ενα απο αυτα τα νεα μετρα,την αυξηση εως και 105 % της τιμης του ρευματος για τα νοικοκυρια,θα θυμηθω πως ζουσαμε πριν 40 χρονια στην αιγινα και θα δωσω μερικες συμβουλες για την αντιμετωπιση αυτης της καταστροφης που θα επελθει στα οικονομικα των οικογενειων.

Μαγειρεμα.
Ξεχαστε τις κουζινες με αερα,και 30 τροπους ψησιματος,αγοραζουμε ολοι κουζινακια με υγραεριο η καζιερες για οσους δεν ξερουν τι ειναι αυτο ας ανατρεξουν σε παλιες φωτογραφιες με την προγιαγια τους ...αν εχουν φωτογραφιες απο τοτε.

Πλυσιμο.
Θα επανελθει η σκαφη,ενα ωραιο ανοξειδοτο αντικειμενο που η νοικοκυρα με βαση ενα ξυλινο τριβειο θα πλενει τα ρουχα στο χερι,ξεχαστε το Καλγκον δεν θα παθαινει τιποτα η σκαφη και οικονομια θα κανετε.

Ψυγειο.
Ωραιοτατα ψυγεια με παγο,θα βρεθουν και δουλειες για ανεργους που με φορτηγακια θα γυρνανε τις γειτονιες και θα πουλανε μεγαλα κομματια παγου που θα τα βαζετε στο μερος που τωρα ειναι η καταψυξη.

Φωτισμος.
Ωραιοτατες ρουστικ λαμπες πετρελαιου για καθε δωματιο,με αυτονομια και ανεση,θα κανουμε γιορτες και γενεθλια.

Κλιματισμος.
Υπεροχες κινεζικες βενταλιες,πολυχρωμες με γκεισες σαν φοντο θα μας δροσιζουν καθε ζεστη ημερα.

Ειδατε μεσα σε ενα χρονο ο διαχειριστης μας ποσα εχει κανει για τον Πολιτη?
Γιαυτο και ελεγε συνεχως "Πρωτα ο Πολιτης".

Πως παιρνει καποιος μια χωρα απο τον 21ο αιωνα και την παει πισω εκατονπενηντα χρονια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: