Τρίτη, Αυγούστου 03, 2010

Αποτυχημενη συνταγη



Ολες οι προβλεψεις μας λενε οτι απο το φθινοπωρο θα αυξηθει η ανεργια,οι οικογενειες που περνουσαν εως τωρα δυσκολα θα βρουν μπροστα τους εναν ακομη δυσκολοτερο χειμωνα,τα νεα μετρα θα ειναι χειροτερα...τι μας μενει?

Μιας και τα καναλια θα ειναι γεματα απο ριαλιτυ σοου μαγειρικης ας δουμε κι εμεις μια συνταγη,δεν χρειαζεται πολλα υλικα απλα πολλες δοσεις σκληροτητας,και πετυχε.

ΥΛΙΚΑ
Μια χωρα,κατα προτιμηση η Ελλαδα
Μειωσεις μισθων και επιδοματων
23% ΦΠΑ
Αυξησεις οριων ηλικιας
Μειωσεις συνταξεων
Αυξησεις σε ολα τα καταναλωτικα αγαθα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Παιρνουμε την χωρα...κατα προτιμηση την Ελλαδα,τους βαζουμε να τσακωνονται ποιος παιρνει τα περισσοτερα,ριχνουμε την Ελλαδα σε ενα καζανι και προσθετουμε....

Τις αυξησεις προιοντων
Τις μειωσεις μισθων και επιδοματων
Τον ΦΠΑ
Τις μειωμενες συνταξεις
Και τις αυξησεις των οριων ηλικιας
Ανακατευουμε καλα με το ΔΝΤ και την αφηνουμε να σιγοβρασει προσθετοντας αστυνομοκρατια,εκφοβισμο και δικτατορικη διαθεση.

Οταν παρει βραση ριχνουμε που και που λιγη δικαιολογια και ενα αορατο διχτυ προστασιας και περιμενουμε.
Αν δεν αντιδρασει αρχιζουμε να κτυπαμε το μιγμα με νεα μνημονια,περισσοτερες αυξησεις και λιγο ΦΠΑ ακομη.

Οταν σταματησει να κτυπιεται και σιγουρευτουμε οτι πλεον εχει κατσει το φαγητο το κατεβαζουμε απο την φωτια και το αφηνουμε να κρυωσει.

Το σερβιρουμε κρυο με ορεκτικο το"Πρωτα ο Πολιτης"και γλυκο το"λεφτα υπαρχουν".

Η επιτυχια της συνταγης δεν ειναι βεβαιη γιατι μπορει στην διαρκεια του βρασιματος να σηκωθει η Ελλαδα και να βγει απο το καζανι,αν συμβει αυτο εχουμε κοντα μας μια αισθητη δοση δακρυγονων και τα ματ.

Αν παρ'ολα αυτα δεν μπορεσετε απο ελλειψη εμπειριας και συμβουλων απο την Λεσχη Μπιλντερμπεργκ να πετυχετε την σωστη δοση τοτε παιρνετε το πρωτο αεροπλανο και την κοπανατε στο Αμερικα.

Η συνταγη ηταν μια ευγενικη χορηγια του διαχειριστης μας στην χωρα σας Βravo Giorgo,με την συμμετοχη της Ε.Ε.,της Γερμανιας και του ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: