Πέμπτη, Αυγούστου 05, 2010

Νιρβανα


Και ενω ακομα και οι ξενοι εχουν εκπλαγει,και αρκετοι μας χλευαζουν....να λενε οτι οι διαχειριστες μας,μας εχουν πηδηξει χωρις σαλιο, εμεις χαμογελαμε σαν να πινουμε μαρτινι στην Σαντορινη με θεα την Καλντερα.

Και ενω συζητανε απο τωρα τα νεα απο τα πιο νεα μετρα που θα παρουν τον Σεπτεμβριο ετσι για να μπει καλα το Φθινοπωρο.
Και ενω οι πραγματικοι κυβερνητες μας σημερα θα μας δωσουν και συνεντευξη,ενω τις αποφασεις για το πως θα μας ξαναπηδηξουν τις εχουν ηδη αποφασισει με τον εδω κλητηρα......

Εμεις.


Ζουμε σε μια νιρβανα απιστευτη,κανουμε τα ιδια που καναμε και πριν,πιστευουμε οτι αυτο το τουνελ θα εχει ακρη και περιμενουμε.

Οτι καποια στιγμη θα φιλοτιμηθει το Giorgo και θα σκεφτει....βρε τι πονο και τι δυστυχια εχω φερει σε αυτην την χωρα,σε αυτον τον λαο μεσα σε δεκα μηνες?
Μηπως να σταματησω να παρω μια ανασα και να παρουν αλλη μια και εκεινοι?

Οχι αναφτρες μου οπως ελεγε και η Μαλβινα.
Δεν θα φιλοτιμηθει το Giorgo και δεν θα σταματησει αν δεν τελειωσει ολο το φαγητο του,και το φαγητο του ειναι να δωσει οσο οσο το ακατοικητο ,μαζι με τους κατοικους του σε οποιον το ζητησει.
Και το ζητανε πολλοι το ακατοικητο,Γερμανοι,Αμερικανοι,η Λεσχη Μπιλντερμπεργκ το θελει για πειραματοζωο,οι Τουρκοι,οι αλβανοι...αυτους τους γραφω με μικρο γιατι ειναι και ηλιθιοι,οι Σκοπιανοι και αλλα εθνη.

Και εμεις οι κατοικοι του ακατοικητου τι κανουμε?

Μπανια οπως και το Giorgo,σου λεει τωρα η αλλη,θα παω εγω να ριξω το στηθος μου στην φωτια για να σωθει η χωρα?
Ναι μαρι το ριχνεις ομως στα κλαμπ της παραλιας τσαμπα,και σωθηκε και κανεις?Οχι.


Νιρβανα,λες και μας ποτισανε μαριχουανα καρδιες μου,τωρα για την αληθεια φαρμακι μας ποτισανε αλλα μην το πειτε και παραεξω γιατι μας κοροιδευουνε οι Γερμανοτσουλες.

Αχ!ολοι περιμενουμε την 11 Σεπτεμβριου πλεον,εκει θα γινει η μεγαλη επανασταση,καλα εγω ηξερα οτι το γεγονος που θυμιζει αυτη την μερα ειναι η πτωση των πυργων στο Αμερικα,θα την εορτασουμε και εμεις με εκδηλωσεις ?

Ασε που αλλος θελει στις 6,αλλος μετα την 28η Οκτωβριου,ουτε στην μερα δεν συννενοουμαστε.
Εν τω μεταξυ ας χαζεψω σε καμμια σελιδα για αγορες μεσω ιντερνετ,που να τρεχω για επαναστασεις καλοκαιριατικα.....


(Ολα τα προσωπα και πραγματα που αναφερονται στην αναρτηση ειναι φανταστικα και ουδεμια σχεση εχουν με τον ιδιοκτητη του ιστολογιου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: