Τρίτη, Αυγούστου 24, 2010

Η Συνομωσια του φοβου


Εχοντας καταφερει οσα ειχαν σχεδιασει οι διαχειριστες μας ειπαν να ξεκουραστουν και λιγο και ομαδικα πηραν αδεια απο τον Bravo Giorgo και πεταχτηκαν στα νησια.

Μα και ο ιδιος εφοσον εκοψε τα επιδοματα αδειας ακομη και απο τους μικροσυνταξιουχους εφυγε για να σκεφτει....τωρα να μου πεις αν εκτελεις εντολες δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι απλα πραττεις.

Και τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι και θα επιστρεψουν παλι ολοι οι εκδρομεις πισω?

Αρχισαν παλι τα προπαγανδιστικα μεσω τηλεορασεως,θα σας κανουμε αυτο και εκεινο,θα σας αυξησουμε αυτο και το αλλο και θα σας κοψουμε το μισο απο το μισο που σας εμεινε.

Φυσικα η τακτικη ειναι γνωστη,φοβιζουμε τον κοσμο,του λεμε τα χειροτερα ωστε μετα να αποδεχτει τα λιγο χειροτερα απο τα χειροτερα που του ειπαμε στην αρχη.

Η συνομωσια του φοβου λοιπον παλι,οπως αρχισαν ετσι και συνεχιζουν,ασε που θα κανει και ανασχηματισμο για να εχει δικαιολογια οτι οσα δεν εκαναν οι νυν θα τα κανουν οι μελλοντικοι διαχειριστες,αντε τωρα μεχρι να μπουν στο πετσι του ρολου οι νεοι,θα περασει ενας χρονος οποτε μετα θα κανει αλλον ανασχηματισμο.
Ετσι για να λεμε οτι κατι κανουμε.

Απο πολιτικη προταση...μηδεν,λογια,λογια και αλλα λογια.

Γιατι ηθελε αυτος ο ανθρωπος να γινει πρωθυπουργος ....αυτο δεν το καταλαβαινω,δεν καθοταν εκει που ηταν αμιλητος και απραγος επι τοσες δεκαετιες?

Αυτη η χωρα ετσι οπως την εκαναν δεν θα φτιαξει ποτε,τωρα που τ αποφασισαν ειναι αργα,δεν μπορουν να κανουν τιποτα.
Οσο για τα περι παταξεως της φοροδιαφυγης.......για γελια,15 μερες ελειψα οσα ειδα στις διακοπες δειχνουν οτι το μετρο των αποδειξεων ειναι για κλαμματα,φιλοι μου που εμειναν σε ακριβο ξενοδοχειο,οχι σαν εμενα,δεν πηραν τιποτα λογω συμφωνιας με τον ιδιοκτητη για χαμηλοτερη τιμη δωματιου.

Φανταστειτε τι γινετε με τους τουριστες,αποδειξη θα βλεπουν μονο στον υπνο τους.

Και ενω απο παντου μπαζουμε εμεις προσπαθουμε να βγαλουμε τα νερα απο την βαρκα με το κουταλακι του γλυκου.

Αιντε ρε ανικανοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: