Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2010

Εδω η χωρα χανεται κι ο Giorgo αρμενιζει



Ειχαμε για πεντε χρονια τον"κουρασμενο"τον ειχαμε να λεει ανοησιες αλλα να μην κανει τιποτα,και κοιτα να δεις που φτασαμε.
Και σαν επιβραβευση μας ηρθε ο ταξιδευτης,ο αθλητης της ροδας και του κουπιου,και που θα φτασουμε με αυτο?

Ενας διαχειριστης υπερανω υποψιας,εγινε Πρωθυπουργος για ενα και μονο λογο,να ακολουθει τις εντολες που εχει παρει,και εφοσον εβαλε σε θεσεις κλειδια ολους τους ασυνεννοητους...ειπε....

Δεν παω και καμμια βολτα τωρα που τα καταφερα?

Κατ'αρχην πηρε σβαρνα ολες τις πρωτευουσες του κοσμου διαλλαλωντας την πτωχευση μας,απειλωντας με "οπλα στο τραπεζι"και"κοκκινες γραμμες"και τι καταφερε?

Εδωσε συνεντευξεις σε οποιο ξενο μεσο τον ζητησε λεγοντας ποσο πολυ ο λαος συνεργαζεται με τα μετρα που εχει παρει,ειπε,ειπε,και τι δεν ειπε.

Και πριν κλεισει καν χρονο στην διακυβερνηση αποφασισε να παρει την ετησια αδεια του,μα δεν παιρνουν την ετησια αδεια τους ολοι οι εργαζομενοι σε αυτην την χωρα μετα απο ενα χρονο εργασιας?

Μηπως ξεχναει οτι εμεις τον πληρωνουμε?
Του ειπε ο κοσμος οτι πετυχε σε οτι εκανε και οτι μετα δεκα μηνες εχει την συγκαταθεση του να τρεχει απο νησι σε νησι να ξεκουραστει?

Αυτη η καταρα στην χωρα που ζουμε ο καθε πολιτικος που αναλαμβανει εξουσια να πιστευει οτι κυβερναει σαν βασηλιας και οτι μπορει να κανει οτι του καυ....σει ειναι απιστευτη,και φυσικα πηρε και το τσουρμο,αυτην την κακη επιθεωρηση που εχει διορισει κυβερνηση και πηγε διακοπες.

Και ειπαμε οκ και μας πηδαει και διακοπες θελει,μα ελα που γυρισε απο τις διακοπες και αποφασισε να ξαναπαει διακοπες παλι?

Και φυσικα αυτος πιστευει οτι ο λαος ειναι απλα καφροι και τιποτα αλλο,εμεις τι κανουμε για ολα αυτα?
Περιμενουμε σαν ηλιθιοι να παει και στην Θεσσαλονικη να μας πει απο εκει......διοτι απο περισυ δεν εχει μιλησει σε κανενα ελληνικο μεσο ενημερωσης....οτι πετυχε,οτι καταλαβαινει οτι μας ποναει που μας πηδαει αλλα θα συνεχισει να το κανει απτοητος.

Ρε γαμοτο δεν θα βρεθει ενας μα ΕΝΑΣ ανθρωπος να αγαπαει αυτη την χωρα?
Τοσο ξεφτυλες ειμαστε να εχουμε για κυβερνητες τεμπεληδες και ταξιδευτες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: