Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

Σχεδιο του ΟΗΕ,Καταργηστε την μεσαια ταξη,δημιουργηστε Παγκοσμια κυβερνηση.



Εγγραφο το οποιο διερευσε στο Αμερικανικο πρακτορειο ειδησεων Fox News και προερχεται απο την συσκεψη υπο την προεδρια του Ban-Ki Moon και 60 συμβουλων του με απολυτη μυστικοτητα στις Αυστριακες αλπεις την Πρωτομαγια αποκαλυπτει οτι.

Το εγγραφο προγραμματισμου το οποιο διανεμηθηκε στους αντιπροσωπους και στην συνεχεια διερρευσε στο Fox News σκιαγραφει μια στρατηγικη της εξυψωσης της παγκοσμιας αναδιανομης πλουτου ως βαση της αντζεντας της κλιματικης αλλαγης.

Ο στοχος ειναι να περιορισει και να κατευθυνει τις προσδοκιες για μια καλυτερη ζωη στην μεσαια ταξη σε ολον τον κοσμο,με αλλα λογια να μειωση το επιπεδο ζωης στη μεσαια ταξη σε Δυτικη Ευρωπη και Αμερικη.

Οπως αναφερθηκε στην εναρκτηρια συνεδριαση"Η πραγματικη προκληση ερχεται απο την καταναλωτικη αυξηση της παγκοσμιας κοινωνιας και οδηγειται απο υψηλοτερες προσδοκιες για την μεσαια και ανωτερη ταξη στις αναπτυσομενες χωρες,η φιλοδοξια ειναι η δημιουργια κινητρων για την ριζικη μεταμορφωση των συμπεριφορων και μορφων καταναλωσης.
Το σχεδιο καθιστα σαφες οτι ο ΟΗΕ προτιθεται να επιβεβαιωσει εκ νεου τον ρολο του ως ο εμπνευστης και αρχηγος της παγκοσμιας κυβερνησης παρακαμπτωντας τα κρατη και την εθνικη κυριαρχια.

To σκεπτονται να το εφαρμοσουν αυτο?

Κοματι απο αρθρο που μπορειτε να διαβασετε ολοκληρο στο http://www.prisonplanet.com/54680.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: