Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

Τα 30 Αργυρια της προδοσιας

Η Δοξα και το χρημα ηταν παντα για αυτους που τα κυνηγουσαν το ιδανικο στην ζωη τους,αυτο που ονειρευοντουσαν,να γινουν γνωστοι και να αποκτησουν χρηματα.

Πολλοι οι τροποι να το πετυχει καποιος αυτο,η σκληρη δουλεια,η προσπαθεια,το οραμα,αλλοι το προσπαθησαν σαν καλλιτεχνες,αλλοι σαν επιστημονες,απο ολους οι πιο αχρηστοι και περιττοι για τον λαο ηταν μονο.....οι πολιτικοι.

Την δοξα η το χρημα το πετυχαινεις με πολλους τροπους,κανενας ομως σε αυτην την χωρα δεν το πετυχε τοσο ευκολα οσο εκεινοι,και ηταν ευκολο γιατι επαιξαν με την τυχη της χωρας που κυβερνουσαν,την πουλησαν ενω φωναζαν εθνικα συνθηματα και σημερα μας ζητανε να πληρωσουμε και τα κλεμμενα.

Αθρησκοι,ψευτοΧριστιανοι οι περισσοτεροι απο αυτους,χωμενοι μεσα στην Μασονια και τις κρυφες θρησκειες μας παραπλανησαν με τις εμφανισεις τους στις εκκλησιες και τα σταυροπροσκυνηματα τους,μας κοροιδεψαν με τις εθνικιστικες κορωνες τους καθε φορα που μιλουσαν για την πατριδα.
Αυτοι την δουλεια τους την ηξεραν καλα,εμεις δεν ξεραμε η δεν θελαμε να μαθουμε τι γινοταν γυρω μας.

Και μεταφερθηκαν δισεκατομυρια απο τον πλουτο της χωρας στις τσεπες τους,και εβαλαν και τους εαυτους τους ως ανακριτες να βρουν ταχα ποιοι απο ολους τους τα εκλεψαν,το γελοιο που μας λενε"δεν ειμαστε ολοι ιδιοι"δειχνει την κυνικοτητα τους,αν δεν εισαι ιδιος η καταγγειλε το οταν συμβαινει και φυγε η μην το λες καθολου,δεν αξιζει τον κοπο.

Κλεισμενοι πλεον στο κοινοβουλιο,φοβισμενοι,εξακολουθουν να νομοθετουν εναντια στον λαο που τους ταιζει,αδιαφορουν για την δυστυχια που εχουν προκαλεσει και ας μιλουν για τον πονο που νοιωθουν επειδη τον προκαλεσαν.
Προδοτες της πατριδας και της θρησκειας,για το χρημα.

Παλαια η ιστορια το χρημα προδιδει τα παντα,προδωσε τον Χριστο,προδιδει την χωρα μας σημερα.

Αν ημουν σημερα συνταξιουχος θα τους πεταγα στα μουτρα τις πενταροδεκαρες που τους επιστρεφουν,πενταροδεκαρες σε σχεση με αυτα που περυσι τους εκλεψαν,θα τους ελεγα .....

Παρτε τα πισω γελοιοι να αγορασετε το 59ο διαμερισμα σας η να αυξησετε τις καταθεσεις σας στις τραπεζες και τις οφ σορ,παρτε τα πισω σαν τιμημα για την προδοσια που κανατε εναντια σε εναν ολοκληρο λαο.

Φυσικα δεν πρεπει να ξεχναμε και το τελος του προδοτη,και αναφορες υπαρχουν πολλες........  

Ας μην το ξεχναμε κι εμεις οταν φτασει η ωρα της τιμωριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: