Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2010

Ο Γαπ προτεινει....αν δεν εχετε να φατε....φατε μεσογειακη διατροφη

Ανημπορος,αδιαφορος,ανηξερος,χωρις ενημερωση για το πως ζει ο πληθυσμος που κυβερναει βγηκε χθες στο γυαλι και επι δυο ωρες και κατι  κοιμησε τον κοσμο.

Σαν μια νεωτερη Μαρια Αντουανετα μιλησε για μεσογειακη διατροφη σε εναν λαο που δυσκολα τα βγαζει περα με τα τεραστια εξοδα που εχει.

Θα ηταν μια καλη ιδεα να του προτεινει το Μεγκα να αναλαβει του χρονου το Μαστερ σεφ,να μας μαγειρευει και συγχρονως να μας εκβιαζει οτι αν δεν τον ψηφισουμε θα καψει το φαγητο.

Ο ανθρωπος πασχει απο ανηξεροτητα και δυστυχως ακομη θεραπεια δεν εχει βρεθει που να καταπολεμαει αυτην την νοσο,ξεχασε τα μετρα που εχει παρει αλλα και τις υποσχεσεις που ειχε δωσει πριν παρει αυτα τα μετρα,προσπαθησε συνειδητα και υποσυνειδητα να φοβισει τον λαο,εκανε την δημοκρατια μπαλακι που το πεταει ποτε εδω και ποτε εκει αναλογα με τα γουστα του,και τελικα απογοητευσε ακομη κι'εκεινους που περιμεναν μια αξιοπρεπη εμφανιση ενος ακομη καταλληλοτερου,αλλα ακαταλληλου στην πραγματικοτητα.

Συμβιβασμενος με ολα μιλαει για καθαρση,δεν θυμαται ομως ουτε εναν που να εχει παει φυλακη στην επιδιωξη του αυτη,ξεχναει τις δεκαετιες πασοκ και τα ριχνει ολα στην ΝΔ,ο τσουκατος και η υπολοιπη φαρα του ειναι παντελως αγνωστη.

Μιλαει για μειωση των φορων αν αρχισουν να πληρωνουν το μεριδιο τους ολοι,αλλα το συστημα ελεγχου μπαζει απο παντου και αδιαφορει για τις δικες του επιδιωξεις.
Ξεχναει οτι αφησε ολο το κρατος να παει κατα διαολου τον ενα χρονο που κυβερναει,δεν μας ειπε ουτε εναν τομεα που να εγινε κατι υπερ του "πρωτα ο πολιτης",υγεια,εργασια,ασφαλεια,καθημερινοτητα,ακριβεια.

Θελει τωρα σωνει και καλα να μας πεισει,δεν εχει επιχειρηματα ομως,δεν φοβιζεις τον ηδη κατεστραμενο η πεινασμενο με εκλογες,ελπιδα του δινεις οτι ετσι μπορει να σε πεταξει απο εκει που βρισκεσαι ετσι οπως τον πεταξες και εσυ απο οπου ηταν.

Καλυτερα αφεντικο να μεινεις με την μαγειρικη,και εκει δεν ξερω αν εχεις επιτυχια.

Στην πολιτικη ομως τα εκανες σαλατα.

Μεσογειακη η οχι ,σαλατα παντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: