Παρασκευή, Οκτωβρίου 15, 2010

Το μεγαλο μας τσιρκο

Περαστε κυριοι κι'Αμερικανοι ολα τα πουλαμε ολα σε διαλυση,περαστε και οποιος προλαβει τον Κυριον ειδε.

Μετα τις συνταρακτικα επιτυχεις συμφωνιες με τους Κινεζους που μετα πηγαν στην Τουρκια και εκαναν αλλες συνταρακτικοτερες,να' μαστε και παλι στην δικη μας,ολοδικη μας Ελληνικη μιζερια.

Και οταν μενουμε μονοι εδω στο Ελλαντα πρεπει να βρισκουμε κατι να ασχολουμαστε,ειμαστε διαχειριση υπευθυνων και οχι οτι,οτι.

Και εφοσον επι τοσους μηνες ασχολουμαστε με τους δημοσιους υπαλληλους,και μεχρι να ασχοληθουμε και παλι μαζι τους ας δουμε ποιον να βαλουμε να τσακωθει με ποιον.

Think...think τους ιδιωτικους τους αφηνουμε τελευταιους,ετσι κι'αλλοιως ψιχουλα παιρνουν,την Γσεε στο τσεπακι την εχουμε...ποιους...ποιους?

Τους δημοσιους θα τους πιασουμε απο του χρονου,με το εννιαιο μισθολογιο,θα φανε πεινα που δεν θα θελουν αλλο....ποιους....ποιους?

Α ναι μωρε...τις Δεκο  πως δεν το σκεφτηκα νωριτερα,αρχιζουμε λοιπον.

Τηλεορασεις....θα λενε για τους διπλασιους μισθους,για τις σπαταλες,για το ποσο διεφθαρμενοι ειναι οι εργαζομενοι,για τα επιδοματα που παιρνουν,για το βαρος που πεφτει στους υπολοιπους....καθε μερα επι τεσσερις ωρες....θελει και πολυ?

Και μετα ξουτ!Σε ιδιωτες,φυσικα τα χρεη τους θα τα πληρωσει ο υπολοιπος κοσμος,οι ιδιωτες δεν αγοραζουν κατι που χρωσταει,και ας γινουν φωτια και μπουρμπερι,εγω τι δουλεια εχω,το πολυ πολυ οταν τις καταντησουν παλι υπερχρεωμενες τις αγοραζω ξανα.

Τελειο σχεδιο...ε ολα τα σχεδια μας ειναι τελεια....με τετοιο μαλακα λαο δεν εχουμε δυσκολιες.

Α ναι να μην ξεχασω να πληρωσω απο 20.000 ευρω σε κατι μικροβουλευτες που τους ειχα σε κατι επιτροπες ....δεν πηγαιναν φυσικα...αλλα εγω σαν καλος εργοδοτης πρεπει να τους τα πληρωσω.

Δυσκολη ζωη πως να ζησουμε κι εμεις οι σεμνοι και ταπεινοι πολιτικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: