Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Συνεντευξη και το μυαλο στην βαρκα

Απο οτι διαβαζω στα διαφορα ιστολογια,ηταν μια πετυχημενη συνεντευξη,ολο πονο και δακρυ,οτι ειχα πει οτι θα πει το ειπε,τι να το εβλεπα,αν δεις μια συνεντευξη του τις εχεις δει ολες.

Αυτο που δεν καταλαβαινει ο Ελληνικος λαος ειναι οτι δεν μιλαει αυτος αλλα οι εντολεις του,δεν ειναι η δικη του γραφη αυτη,ας μην ξεχναμε οτι τοσα χρονια στο κοινοβουλιο και σαν υπουργος μια φορα δεν ειχε μιλησει η πραξει κατι.
Βρηκε τρυπα μπηκε,και βρηκε και ηλιθιους και τον πιστεψαν,τον ψηφισαν και οριστε.....


Φυσικα ο εκβιασμος του ηταν τυπου"Καραμανλης η τα τανκς"αλλα δεν πιανουν τετοια σημερα,εξ'αλλου καλυτερα θα ηταν τα τανκς απο αυτον σιγουρα,και αν τους μαζευαν και ολους για κρεμασμα σιγουροτερα.

Ας κανει εκλογες λοιπον δεν εχουμε τιποτα...μα τιποτα να χασουμε,ξερουμε οτι η επιτηρηση θα κρατησει δεκαετιες,ειναι το πιθανοτερο να παμε σε ελεγχομενη χρεοκοπια συντομα,τι παραμυθια μας πουλαει>?

Ας κανει εκλογες να παρει την απαντηση που δεν μας ζητησε οταν αποφασισε μονος του να παει την χωρα στο ΔΝΤ,και τοτε θα δει οτι αυτο που νομιζε οτι ειναι...δηλαδη ο σωτηρας της χωρας ηταν μονο στην φαντασια του.

Σαν προδοτη του εθνους θα τον γραψει η ιστορια σε μια απο τις μελανοτερες σελιδες της,αυτον και ολους οσους κυβερνησαν την χωρα απο την μεταπολιτευση και μετα.

Αντε Γιωργακη,παρε το κουπι σου παιδι μου και παγαινε σπιτι σου,εσυ δεν εκανες για τετοια θεση καρδια μου,εσυ επρεπε να καθεσαι να τρως τα ετοιμα,να καπνιζεις και λιγο χορτο και να φανταζεσαι οτι εισαι πρωθυπουργος.
Αυτο ειναι δυσκολη δουλεια,θελει κοτσια και οχι απλα γνωριμιες με την λεσχη Μπιλντερμπεργκ.

Αντε στο καλο μετα τις εκλογες μαζεψε τα και φυγε,το ζητημα ειναι τωρα ...πως θα βγεις να ζητησεις ψηφο,δεν φοβασαι εσυ και ολοι που ψηφισαν το μνημονιο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: