Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

Επαναστατουν τα ψωνια?

Γυρισε στο σπιτι κουρασμενη..πτωμα ειμαι ειπε στην υπηρετρια,αλλη φορα δεν κατεβαινω για ψωνια στην Αθηνα,καλυτερα εδω στην Κηφισια,σε παρακαλω βαλε μου κατι να πιω και ετοιμασε μου το μπανιο.
Κατεβηκε στο γκαραζ,κοιταγε το νεο αστραφτερο της αμαξι,θα σκασει η Παπουτσιδου οταν το δει σκεφτηκε,πηρε τις τσαντες με τις αγορες τις και ξαναγυρισε στο σπιτι.
Η κουραση την ειχε καταβαλλει,ηθελε ομως να δοκιμασει παλι οσα αγορασε,εριξε τα ρουχα στο κρεβατι και αρχισε την ιεροτελεστια του προβαρισματος.
Ποση ωρα περασε...δεν θυμαται,ικανοποιημενη απο οσα αγορασε αρχισε να σκεφτεται που θα φορεσει το καθε ενα απο αυτα τα κομματια,ηθελε να ειναι η πρωτη,να κανει εντυπωση,να την ρωτανε ολοι απο που τα πηρε.
Πινοντας το ποτο της κατευθυνθηκε προς το μπανιο,τα αρωματικα αλατα την εκαναν να νοιωθει χαλαρωμενη,σκεπαστηκε με τους αφρους ενω σκεφτοταν την ηδονη που θα ενοιωθε βλεποντας τις αλλες να την κοιτουν με ζηλεια.
Μετα απο ωρα ξαναγυρισε στο δωματιο της.....Σουζαν φερε μου ενα τοστ με γαλοπουλα μηδεν τοις εκατο σε παρακαλω φωναξε στην υπηρετρια,ξαπλωσε .
Η τηλεοραση στο αλλο δωματιο την ενοχλουσε,τι φασαριες και τι πεινα σκεφτηκε,τεμπεληδες ειναι...δεν θελουν να δουλευουν,σαν τους εργατες που απελυσαν προσφατα στο εργοστασιο,γελοιοι,λαουτζικος παιδι μου τι να πεις.
Ακου να ζητανε να πληρωθουν την αδεια που δεν τους δωσαμε?Που ακουστηκε αυτο?
Πρεπει ολοι αυτοι οι αστειοι νομοι να καταργηθουν,τι παει να πει να παιρνει μια εγγυος ενα χρονο αδεια....και μετα να υποχρεουσαι και να την ξαναπροσλαβεις,καλα κανουμε εμεις και απολυουμε οσες παντρευονται.
Νομοι...ποιος τους χεζει τους νομους,νομος ειναι η δυναμη μας,ποιο δικιο του εργατη,εμεις ειμαστε το κρατος,εμεις τους πληρωνουμε οτι γουσταρουν,εμεις κραταμε στο χερι το κλειδι.
Ουφ της χαλασε η ορεξη με ολα αυτα,ακου απαιτησεις,ευτυχως αυτη η νεα κυβερνηση κανει τα παντα που τοσα χρονια ηθελαν,ετσι πρεπει,εμεις τους στηριζουμε,ας τους ψηφιζουν οι υπολοιποι,εμεις ειμαστε ο τροφοδοτης τους.
Σηκωσε το τηλεφωνο...Πετρο...σε παρακαλω να απολυσεις 10 ατομα αυριο,ειναι ευκολοτερο τωρα...ναι ..ναι τους παλαιοτερους,θα παρουμε νεους με τις επιδοτησεις του ΟΑΕΔ,δεν παμε καλα οικονομικα,δεν βγαινω.
Ανοιξε το Cosmopolitan αυτη η αισθηση κενου που ενοιωθε δεν της αρεσε,oh my God!!!αυτο ειναι που εψαχνε σε ολη της την ζωη...αυτο το ρολoi με τα διαμαντια θα ειναι το τελειωτικο της κτυπημα προς ολες τις ασπονδες φιλες της....
Σηκωσε το τηλεφωνο....ναι Καλησπερα σας πειτε μου σας παρακαλω ποτε θα εχετε το ρολοι στην διαφημηση παραδοτεο?
Α.... την επομενη εβδομαδα,ναι θελω το πρωτο που θα παραλαβετε...ναι ...ποσο κοστιζει?

Δεν υπάρχουν σχόλια: