Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

Νυχτες

Εκανα μια μικρη βολτα αποψε,βλεπετε ειχα πεσει ξερος για υπνο μετα την επιστροφη μου απο το νοσοκομειο,πολλες φορες συμβαινει αυτο τελευταια,γυρναω και πεφτω χωρις να το καταλαβω.

Ετσι οταν νυχτωνει ο υπνος με παιρνει δυσκολα,σκεψεις,υπερενταση,και αλλες σκεψεις.
Περασα απο του Ψυρρη,το Μοναστηρακι και ανεβηκα προς την Πλακα,δεν υπηρχε πολυς κοσμος εξω,αν και δεν ξερω τι συμβαινει αλλες Παρασκευες,μονος μου δεν το συνηθιζω να βγαινω το βραδυ.

Καθησα και ηπια ενα ποτηρι κρασι στην πλατεια στην Πλακα,και εκει ησυχια,τελικα μονο το Γκαζι μαζευει κοσμο πλεον στο κεντρο,αλλα στην Πλακα τουλαχιστον δεν ειχα αυτον τον θορυβο απο δεκαπεντε κλαμπ με μουσικη στα αυτια μου.
Θαυμασα τα αρχοντικα περπατωντας στα δρομακια της περιοχης,τι καλο γουστο που ειχαν οι παλιοι Αθηναιοι σκεφτηκα,ολα τακτοποιημενα,ησυχοι δρομοι,φυσικα το μονο που ελειπε ηταν το πρασινο.

Ανεβηκα προς το Συνταγμα να παρω το τρολλευ για το σπιτι,παλι θα εχω αυπνιες και αποψε,οι δρομοι αδειοι,θυμαμαι πριν χρονια δεν μπορουσες να κατεβεις την Πανεπιστημιου,τετοια κινηση.
Εβαλα κατι ελαφρυ να φαω και χαζεψα στον υπολογιστη,τα ιδια και τα ιδια σκεφτηκα,επανασταση του καναπε κανουμε,πιο ευκολα βριζουμε τον διπλανο μας παρα αυτους τους γελοιους διαχειριστες μας.
Βαρεθηκα να ασχολουμαι με αυτους,αχρηστοι ηταν και αχρηστοι ειναι,δεν εχει αλλαξει τιποτα.

Λεω να παω για υπνο,αυριο παλι το ιδιο δρομολογιο,σπιτι,νοσοκομειο,σπιτι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: