Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Παγκοσμια κυβερνηση

Η κατασταση δεν διορθωνετε,τα σχεδια τους επανω στο πειραματοζωο  που ονομαζετε Ελλαδα δεν εχουν ακομη αρχισει,δυστυχως ειναι ολα γραμμενα απο πριν και με το διαδυκτιο ειναι ευκολο να μπεις και να διαβασεις την συνεχεια,εδω την αναφερω σε πολλες αναρτησεις μου,στην αρχη πολλοι ελεγαν οτι γραφω παπαρες,οκ παιδια ειναι δυσκολο να πιστεψεις οτι καποιος θα κανει οσα γραφονται σε εναν λαο.

Και ομως το σχεδιο ειναι παλιο,απο το τελος του πολεμου του 1940.

Η οργανωση που απο τοτε εχει προγραμματισει τι θα γινει βγηκε μεσα απο τα σπλαχνα των ναζι,οι ευγενιστες δημιουργησαν μια κλειστη ομαδα που την ονομασαν"Bilderberg club"οι συνατησεις τους παντα κρυφες,δεν τολμουσε να πλησιασει κανενας δημοσιογραφος,εκει ενταχθηκαν πολιτικοι,βασιλεις,τραπεζιτες,βιομηχανοι.

Η ομαδα αυτη σχεδιασε και ιδρυσε μια ενωση,την σημερινη Ευρωπαικη ενωση,σημερα ολα τα μεγαλα κεφαλια της Ευρωπης ανηκουν στην λεσχη αυτη,πολλοι απο τους πρωην και νυν πολιτικους μας ειναι μελη της,το ιδιο μεγαλοβιομηχανοι,τραπεζιτες και δημοσιογραφοι.

Σκοπος της Λεσχης Μπιλντερμπεργκ που εχει θεση σαν ετος ολοκληρωσης του σχεδιου της το 2030 ειναι:

Η καταργηση της μεσαιας ταξης και η δημιουργια παγκοσμιας κυβερνησης,ο διαχειριστης μας ειναι τυφλος οπαδος της παγκοσμιοποιησης,θα το επιτυχουν με το να φτωχυνουν τους πληθυσμους της γης,να ενδιαφερεται ο ανθρωπος μονο για το καθημερινο του φαγητο μιας και δεν θα εχει την δυναμη να αποκτησει τιποτα αλλο,επομενος στοχος ο ελεγχος του μεσω της καταργησης του χρηματος,ολα θα καταγραφονται με την καρτα που θα εχει ο καθενας μας και δεν θα ειναι δυνατη η αντιδραση μιας και δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα αγορων χωρις αυτην.

Τελικα το σχεδιο.....αυτο δεν μπορω να το πιστεψω ουτε εγω ειναι η εμφυτευση ενος μικροτσιπ στον εγκεφαλο και οταν καποιος παρεκλινει απο τις εντολες τους τοτε απλα θα κλεινουν το μικροτσιπ.

Αρρωστημενα ακουγονται αλλα για σκεφτειτε....εδω σε αυτην την χωρα ξαφνικα τι μας βρηκε?
Τι σχεδια εχει ο διαχειριστης μας για τους επομενους μηνες?
Αν υπαρχει δημοκρατια οπως λενε γιατι απολυουν αστυνομικους που αρνιουνται να παραλαβουν την καρτα αυτη?

Οτι και να ψηφισετε το μελλον ειναι αβεβαιο,ολα ειναι καλα οργανωμενα,νομιζετε οτι εχει καποιος την δυναμη να αντισταθει σε ενα τετοιο σχεδιο?

Δειτε τι γινετε σε αλλες χωρες,ναι φυσικα καλυτερα απο εδω,εκει διαμαρτυρονται τουλαχιστον,ολα ομως περνανε οπως τα εχει σχεδιασει η λεσχη αυτη.

Πειτε με φαντασιοπληκτο,πειτε με οπως θελετε,το εχω γραψει πολλες φορες,το τελος της ανθρωποτητας οπως την ξεραμε ειναι κοντα.

Εκτος αν ολοι μαζι αντιδρασουμε,εμεις,μην περιμενετε τιποτα απο τους πουλημενους πολιτικους και μην πιστευετε οτι εργαζονται για το καλο σας η το καλο της χωρας.

Πολλοι λενε...θα παω να εργαστω σε αλλη χωρα,αν πεσουμε εμεις τοτε οπου και να θελουν να πανε...ο τρομος θα ειναι ο ιδιος.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: