Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

Την Καταρ-α μου ναχεις

Τελικα η εξυπνος λαος ειμαστε η πανεξυπνη κυβερνηση εχουμε,τι απο τα δυο δεν ξερω,δυσκολο το κουιζ.

Λοιπον πηγε στο Αμερικα το Γιοργο,πηρε τις εντολες του,και εβγαλε και πεντε-εξι φωτογραφιες με κατι Καταριανους που βρηκε στον δρομο,να δειξω τι παγκοσμιος κυβερνητης ειμαι.....θα σκεφτηκε.

Και εκει που τους ελεγε ...you  know I am the Greek Prime Minister,I have played  with CNN too.... λενε και αυτοι δεν παμε στην Ελλαδα να κανουμε διακοπες?

Το  Γιοργο παρακουσε και νομισε οτι θα ερθουν να κανουν κατι αλλο,επενδυσεις σκεφθηκε,και αλλαλαξε ουαου!!! και γυρισε και μας ειπε περι των μεγαλων επιτυχιων του.

Χαρα και στον Αστακο που θα γινοταν το χωριο κατι σαν το Αμπου Νταμπι οταν τελειωνε το σχεδιο,χαρα και στο Μαξιμου,σου λεει τωρα το Γιοργο αντε να κανω και κατι μην με πουν και αχρηστο....ολο ταξιδια αλλα μας εμειναν τα ξυδια.

Ελα ομως που οι Καταριανοι δεν ειναι εξυπνοι οσο εμεις η πανεξυπνοι σαν την κυβερνηση μας,μας πηρανε χαμπαρι στο πιτς φυτιλι και δεν θα ερθουν τελικα....στεναχωρια το Γιοργοοοο....και ειχε βαλει και το καλο τραπεζομαντηλο και το κοκκινο χαλι στο Μαξιμου,εβαλε και την μωβ γραβατα,εχει κανει μεγαλες επιτυχιες με αυτην,καθησε στα σκαλοπατια και περιμενε,και ενω περιμενε σκεφτοταν.........

Βρε μην και δεν ερθουν επειδη οι φοροι στην Ελλαδα ειναι οι υψηλοτεροι απο παντου?,μην και δεν ερθουν επειδη αλλαζουμε καθε εξη μηνες φορολογικο νομο?μην και δεν ερθουν επειδη εχει ξεχαρβαλιαστει το κρατος και για να τελειωσουν το εργο θα χρειαστουν περισσοτερες μιζες απο τα κεφαλαια που θα βαλουν?

Τελικα τι κριμα,δεν θα ερθουν οι Καταριανοι,και ουτε και κανενας αλλος θα ερθει δηλαδη,στρωστε και φατε μονοι σας,οσο εχετε και απο αυτο .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: