Πέμπτη, Οκτωβρίου 28, 2010

Ξεκιναμε παραστασεις...για περαστε....

Υπομονη...υπομονη χασαμε και το....λεωφωρειο λεει μια παλια παροιμια,κανουμε υπομονη τοσους μηνες περιμενοντας,και περιμενε...περιμενε επιτελους ανακοινωθηκε,εγω δεν το ηξερα αλλα το διαβασα σε μια αλλη αναρτηση,μπαινω στο facebook της Θοδωρας και να η ανακοινωση.

Ξεκιναμε στις 21 Νοεμβριου.

Α.....τι καλα ....με τι εργο?

Ναι παιδια ειναι γεγονος,αυτο που ολοι περιμεναμε,ξεκιναει την νεα πορεια η Θοδωρα,προς τα που ομως?
Εχει βγαλει μανιφεστο κανει και πολιτικες κρισεις,ναι αμε,ενας δευτερος Γιωργακης στις πανες,μα ηθελα να ξερω ολοι αυτοι και στην κυριολεξια...αυτοι οι δυο τωρα μπηκαν στην πολιτικη σκηνη?
Πως τοσες πολλες ιδεες και οραματα δεν τα ειχαν πραγματοποιησει τοσα χρονια?

Και την θυμαμαι δημαρχο την Θοδωρα,μονο αυτο θυμαμαι..οτι ηταν δημαρχος,κανενα εργο που να την θυμιζει δεν εχω δει αλλα οτι ηταν δημαρχος ηταν.

Γαμοτο ακομη και ο αλλος ανικανος παντελως ο Αβραμοπουλος αφησε εκεινα τα κολωνακια που επρεπε να ανεβαινουν αλλα δεν ανεβηκαν ποτε,ξερετε εκεινα στους πεζοδρομους,ε.....σκονταφτεις επανω και θυμασαι οτι υπηρξε και αυτος δημαρχος της πολης.

Ρε Θοδωρα ουτε ενα κολωνακι εσυ,κατι πρασιες στην Πανεπιστημιου αφησες αλλα μας λειπουν οι γιδες να τις τρωνε,μεγαλωσαν και σκεπασαν τα πεζοδρομια.

Λοιπον μετα την τεραστια αποτυχια της να καταλαβει το κομμα ο στρατιωτης της παραταξης λιποτακτησε,τωρα να χεσει ηθελε και δεν την αφηναν κι'εφυγε....δεν ξερω παντως εφυγε.
Και σου λεει...τι να καθομαι στο σπιτι να βαριεμαι αφορητα,ωραια ηταν σαν πολιτικος,περναγε η ωρα μου τουλαχιστον,και τσουπ!!!

Ξεκιναμε στις 21 Νοεμβρη.
Χορος κεφι διασκεδαση,καθημερινο προγραμμα,δεχομαστε γαμους και βαφτισια.

Αυτο ελειπε στην χωρα,ενα νεο κομμα,απο τα παλια,με καποια αρχηγο που λεει οτι εκανε λαθη αλλα δεν μας λεει ποια ειναι αυτα,μα στην αγνοια μας εχουν αυτοι οι πολιτικοι συνεχως.
Και απο πισω και το βοηθητικο προσωπικο ο μπαμπας να βγαινει στα καναλια να λεει οτι ο Σαμαρας δεν κανει για πρωθυπουργος.

Γιατι παππου κανει η Θοδωρα?

Το οτι δεν κανει ο Σαμαρας για πρωθυπουργος το ξερουμε,εσενα θελουμε να μας το πεις?

Αυτο δεν ειναι πολιτικη σκηνη ειναι αυλη με νοικοκυρες που τσακωνονται μεταξυ τους ποιανης ειναι το μοναδικο μεταξωτο βρακι που ειναι απλωμενο μαζι με ολες τις πλυσεις.

Αν δεν το καταλαβατε το μεταξωτο βρακι...ειμαστε εμεις.

Χαλαλι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: