Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2010

Χαμενοι στην μεταφραση

Επιτελους...το δωσαμε το μυνημα....και αυτοι το πηραν οπως ακουσατε το εκαναν ρολο και το εβαλαν στις τουαλετες τους να εχουν να πορευονται.

Νικησαν με τον μισο πληθυσμο να απεχει,νικησαν και θα μας διαφεντευουν καποιοι που θα τους εχει ψηφησει το 20% του λαου ενω θα λενε οτι εχουν το 50%,αυτοι θα αποφασιζουν για μας,αυτοι θα καθαρισουν τις πολεις,την βρωμια των πεζοδρομιων,αυτοι θα δικαιολογουνται καθε τοσο υμνωντας τις επιτυχιες τους στην τηλεοραση.

Υπαρχει πιο μεγαλη αποτυχια για εναν λαο να ψηφιζει καθε τοσο τους ιδιους ανικανους?
Ειμαστε μαζοχες οκ,αλλα τοσο πολυ?
Παλι πρωτος σε προτιμισεις ο Κακλαμανης στην Αθηνα?
Γιατι?
Τι εχει κανει σε αυτη την πολη αυτο το ανθρωπακι?
Που εχει αφησει ακομη και τους πεζοδρομους να γινουν ανοιχτες αγορες φρικτων εμπορευματων απο γυφτους και αλλοδαπους καθε κατηγοριας?
Που καθε γωνια της πολης βρωμαει κατρουλιλα και κοπρανα?

Φυσικα εκεινος συχναζει απο Πανεπιστημιου και πανω και πινει τον καφε του στο Κολωνακι,εκει δεν του μυριζει τιποτα,οποτε ειναι ολα τελεια.

Το δωσαμε το μυνημα,αν ξεραμε και τι μυνημα να δωσουμε καλυτερα θα ηταν,ωραια δεν ειναι που την αραζουμε εδω στο διαδυκτιο και βριζουμε ο ενας τον αλλον?Ποιος χεζεται για μυνηματα τωρα,εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα?

Και η κυβερνηση μειοψηφιας χαρουμενη ειναι,θα συνεχισουν το εργο τους,θα μας αλλαξουν ειπε ο Γιοργο,θα μας αλαλλαξουν μαλλον ηθελε να πει...μας φανταζομαι σαν ινδιανους Σιου να γυρναμε γυρω απο τις σκηνες μας και να χορευουμε τον χορο της ντροπης μας.

Ετοιμαστειτε αγωνιστες μου,ερχονται οι χειροτερες μερες,αυτες για τις οποιες θα περασουμε τον επομενο χρονο βριζοντας και δινοντας καταρες στον κυβερνητη μας.

Χαρα εχει και η Θοδωρα,ειδε το μονακριβο της να γινεται δημαρχος χωρις καμια αλλη προυποθεση παρα το ηχηρο ονομα της οικογενειας,μετα παραπονιοσαστε οτι μας κυβερνανε οι ιδιοι και οι ιδιοι,μα εσεις ψηφιζετε τους ανικανους,γινετε κανενας ικανος επειδη απλα τον ψηφισατε?

Ενας λαος χαμενος,στελνει μυνηματα και sms χωρις παραληπτη και μετα νευριαζει που κανεις δεν του απανταει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: