Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2010

Κομμα-τακια

Αν δεν το εχετε καταλαβει εως τωρα....ειναι καιρος να το καταλαβετε πλεον,τα κομματα αλλαζουν,σαν τους χαμαιλεοντες,σαν τα φιδια οταν αλλαζουν δερμα,παντως αλλαζουν.

Οσο ομως και αν αλλαξουν δεν μπορουν να πεισουν παρα μονο αυτους που ταιζουν και ποτιζουν δηλαδη ελαχιστους σε σχεση με την μεγαλη μεριδα του λαου τον οποιο εξαπατησαν τοσες δεκαετιες.

Ξαφνικα τους επιασε ολους το ενδιαφερον για το μελλον του τοπου,ενος τοπου απο τον οποιο ετρωγαν και τρωνε τοσες δεκαετιες,ξαφνικα ολα οσα εχουν γινει ειναι λαθος και πρεπει να διορθωθουν,γιατι τοτε δεν εκαναν κατι τοτε που το προβλημα ηταν μικροτερο?

Και μαζι με αυτο να και το μεγαλο προβλημα της χωρας,χρειαζομαστε νεα κομματα,απο παλιους πολιτικους,αυτο φταιει για ολα,δεν λενε οτι ολοι θελουν να γινουν αρχηγοι,το κρατος τους νοιαζει ταχα,και σιγα-σιγα ξεπεταγονται νεα σχηματα λες και ειναι καλλιτεχνικο προγραμμα και θελουν να δωσουν στον κοσμο κατι ...καινουργιο.

Καινουργιο με παλαια συνταγη,ψαχνουν να βρουν τροπους να επιβιωσουν και να κανουν τον κοσμο να πιστεψει οτι εκεινοι γεννηθηκαν απο παρθενογεννεση και δεν ηξεραν τι γινοταν στο παρελθον.

Την ωρα που σαν χωρα παμε απο το κακο στο χειροτερο,την ωρα που οι ηττες μας ειναι απανωτες,την ωρα που η παγκοσμιοποιηση εγκατασταθηκε με την θεληση του διαχειριστη μας στην χωρα....εκεινοι απλα διαπιστωνουν,χωρις να εχουν απαντησεις για τιποτα,παντα καποιος αλλος φταιει.
Και εμεις σαν ηλιθιος λαος κοιταμε ανημποροι να αντιδρασουμε,δεχθηκαμε την συνενοχη μας αν και δεν ηταν δικο μας το λαθος και αρμενιζουμε οπως εκεινοι θελουν.

Σε ενα παιχνιδι ο νικητης βαζει τους ορους της επομενης παρτιδας,πως γινετε εδω να βαζουν τους ορους παντα αυτοι που εχουν χασει?

Δεν υπάρχουν σχόλια: