Πέμπτη, Νοεμβρίου 18, 2010

ΨΝΑ Επαγγελμα...να καααααθεσαι.

Οσοι εχουν μπει στον κοπο να διαβαζουν την ταλαιπωρια μου με τα νοσοκομεια και την νοσηλεια που παρεχεται σε αυτα ....και χρειαζεται κοπος για να τα καταπιεις ολα αυτα ,θα εχουν καταλαβει πολλα.

Μηνες τωρα καθε μερα το δρομολογιο μου ειναι απο το σπιτι στο νοσοκομειο που νοσηλευεται η μητερα μου,δεν το κανω για να αποδειξω τιποτα απλα θεωρω οτι ψυχολογικα την βοηθαω να νοιωσει οτι ειμαι κοντα της και να δινω ενα χερι βοηθειας και στο ταισμα της καθημερινα.

Το παραξενο ειναι οτι στο σημειωμα που εδωσε η γιατρος του τμηματος που νοσηλευοταν...ο λογος το λεει ετσι,επι τοσους μηνες αναφερει οτι:΅

Αρνιοταν να φαει γιαυτο εγινε σαν τροφιμος του Αουσβιτς σε σημειο να με ρωταει ακομη και η ιδια σημερα...."που πηγαν τα βυζια μου"?
Και το πιο παραξενο ειναι οτι οποτε ημουν εγω εκει ετρωγε και επινε νερο,και αυτους τους τρεις μηνες στην Παθολογικη κλινικη τρωει οτι της δωσω και πολυ.

Τι σημαινει αυτο ακομη και για τον πιο ανηξερο?
Απλα οτι εκει που ηταν επι μηνες αδιαφορησαν πληρως για την διατροφη της,αδιαφορησαν  πληρως για τις τυχον επιπλοκες που μπορουν να παρουσιαστουν σε καποιον με κατακλιση,αδιαφορησαν πληρως να κανουν τις απαραιτητες εξετασεις,αδιαφορησαν ακομη και οταν παρουσιασε διαρροια.

Το αποτελεσμα δεν ειναι δυσκολο να φανει,απλα ειναι ευκολο για αυτους να το ανακοινωνουν....θα πεθανει...ετσι απλα,εμεις καναμε οτι μπορουσαμε...δηλαδη τιποτα...αλλα θα πεθανει.

Και ομως δεν πεθανε και το ερωτημα ειναι γιατι?

Και ποιος θα απαντησει σε αυτο?το σκυμενο κεφαλι της γιατρου της οταν της αναφερω τα περιστατικα?
Η ελλειψη καποιας λογικης απαντησης εστω και προς εναν ηλιθιο σαν εμενα?
Η συνεχομενη αδιαφορια και προς αλλους ασθενεις οι οποιοι κατεβαινουν στην παθολογικη κλινικη του νοσοκομειου με συμπτωματα ιδια σαν την μητερας μου?

Και τι κανει το νοσοκομειο για αυτο?

Απλα αφηνει την κατασταση να παραμενει η ιδια οπως και πριν,αφηνει την συμμορια των ταχα αποκλειστικων να διαφεντευει την νοσηλεια των ασθενων που μερικοι δεν μπορουν καν να πουν τι συμβαινει εκει μεσα.
Αφηνει την φοροδιαφυγη να συνεχιζεται με τις κυριες αυτες να πληρωνονται αλλα να μην το δηλωνουν πουθενα.

Καποια στιγμη δεν πρεπει καποιος να απαντησει σε ολα αυτα που αναφερω?
Τοσο λερωμενη ειναι η φωλια τους που αποφευγουν να καταπιαστουν με τετοιες καταγγελιες?
Γιατι τουλαχιστον δεν το κλεινουν το ρημαδι να γλυτωσει και κανενας ανθρωπος την ζωη του?
Ειναι δυνατον να διατηρουν μια κατασταση φοροδιαφυγης επι δεκαετιες την στιγμη που η ιδια η κυβερνηση ...ταχα μου προσπαθει να την παταξει?

Οσοι ρωτησα μου ειπαν το ιδιο πραγμα:
Για ολα φταιει η προισταμενη του χωρου,αυτη αφηνει την κατασταση ανεξελεγκτη,τους λογους τους ξερει η ιδια και μονον αυτη,εφοσον ομως υπαρχει καταγγελια γιατι δεν την πανε καπου αλλου με την ελπιδα οτι η αδιαφορια που υπαρχει εκει μεσα θα καλυτερεψει?
Γιατι δεν διωχνουν τις ταχα αποκλειστικες που δεν ανηκουν στο νοσοκομειο αλλα απλα ιδιωτες ειναι?

Τι περιμενουν αληθεια ολοι εκει?
Ποσοι πρεπει να αχρηστευθουν σαν ανθρωποι για να κανουν επιτελους μια σωστη κινηση?

Οσο ζω ελπιζω,αλλα σε αυτην την περιπτωση..δεν ελπιζω σε τιποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: