Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2010

Η Κριση...που δεν εχουμε

Kαι ενω ακουμε καθε μερα για την κριση που βαθαινει και για τις επιτυχιες και τις προσπαθειες των διαχειριστων μας,εμεις προσπαθουμε να ανταπεξελθουμε στα προβληματα μονοι μας,διοτι καθε εννοια του υποτιθεμενου κρατους προνοιας εχει κατσει και κοιμαται,σου λενε οι διαχειριστες μας οποιος ζησει εζησε,εμεις δεν ηρθαμε για να λυσουμε κανενα προβλημα,εμεις ηρθαμε να ξεπληρωσουμε τις τραπεζες εις βαρος του λαου.

Οι Ιρλανδοι απο την αλλη μερια προτιμουν να χρεοκοπησουν παρα να πληρωνουν επι δεκαετιες τις απατες και τις λαθος αποφασεις των δικων τους διαχειριστων,εμεις παντα φιλοτιμοι θα τα πληρωσουμε τα γαμισιατικα των αλλων.

Και καλα να παθουμε διοτι εμεις απλα χειροκροτητες ειμαστε δεν ειμαστε πολιτες,εμεις απλα παρατηρητες ειμαστε δεν ειμαστε ελεγκτες κανενος.
Και καταπινουμε τις υποσχεσεις οτι ολα θα περασουν γρηγορα.....αλλο αστειο αυτο οταν με τις ευνοικοτερες προβλεψεις εγω προσωπικα δεν θα ζω οταν ερθει καποτε η ωρα να ξεπεραστει αυτο το χαλι.

Και παλι καλα να παθουμε διοτι σημαιακια ανεμιζαμε,αυτοι μιλαγανε αλλα εμεις δεν ακουγαμε απο τον θορυβο που καναμε,και ασπιλοι ως λευκα περιστερια παρουσιαζονται σημερα μπροστα μας και μας λενε οτι μαζι τα φαγαμε και οτι οι μισθοι φταινε,μα ποιος τους εδινε αυτους τους μισθους των 40-70 χιλιαδων ευρω τον μηνα στο δημοσιο?μονοι τους τις επαιρναν οι εργαζομενοι?

Και να που απο-κομματα θα γινουν τωρα κομματακια,αρχισε η Θοδωρα θα συνεχισει ο Δημαρας και οποιος αλλος θελει καθε γωνια και κομμα καθε πολη και κυβερνηση.

Βρηκανε να τρωνε και ορμηξανε,τα 3% θα μας κυβερνανε στο μελλον σε κυβερνησεις συνεργασιας.

Συνεργασιας σε τι?

Στην συνεχιση της εξαπατησης μας?

Δυστυχως ολα τα ειχαμε, ενα μας ελειπε,και δεν το εχουμε ακομη.

Μπορει να εχουμε κριση....αλλα συγχρονως δεν εχουμε ....κριση.

Και οποιος καταλαβει...καταλαβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: