Κυριακή, Νοεμβρίου 14, 2010

Εντολη

“Οι πολίτες ζήτησαν με την ψήφο τους να συνεχίσουμε την πορεία μας” δήλωσε ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε ότι “έχουμε μια καθαρή τριετία για να σώσουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα” απομακρύνοντας έτσι το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Η Ελλάδα σήμερα έχει την.....
προστασία ενός μηχανισμού στήριξης. Ο χρόνος είναι ικανός για να αλλάξουμε. Καλούμαστε όλοι να αναλάβουμε ευθύνες απέναντι στην πατρίδα και τις επόμενες γενιές”, τόνισε ο πρωθυπουργός ενώ δήλωσε ανοικτός “σε κάθε κριτική που μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά”. Ο Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε ότι το βάρος θα πέσει τώρα "στις μεγάλες αλλαγές που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να ανασάνει" ενώ πρόσθεσε ότι η πολιτική σταθερότητα είναι αναγκαία "για να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της και να απαλλαγεί από κάθε επιτήρηση”.


Αλλα βλεπει αλλα καταλαβαινει ο διαχειριστης μας,την περασμενη εβδομαδα με 40% αποχη καταλαβε οτι δεν χρειαζεται να παμε σε εκλογες,φυσικα και δεν χρειαζεται αφου κυβερναει με το 20% των ψηφοφορων γιατι να κανει εκλογες?
Δεν καταλαβε οτι το κομμα του δεν εχει καμια νομιμοποιηση και οτι ψηφιστηκε απο το 20% του λαου και μονο.


Αποψε μας ειπε παλι ανοησιες,και παλι δεν ειδε οτι η αποχη εφτασε σχεδον το 60% και μιλαει για ψηφο του λαου που ζηταει την συνεχιση της πορειας του,τωρα που την βλεπει την πορεια που ολο επανω σε ξερες παει και πεφτει αυτο δεν το καταλαβαινω,αλλα τι να πει ο δολιος οτι δεν ξερει τι του γινεται?


Αυτο το καταλαβαινουμε εμεις μονο εκεινος εχει την ιδεα της μεγαλης νικης,οπως τις νικες που πετυχε τοσους μηνες που γυρναγε απο χωρα σε χωρα σαν αφρικανος επαιτης ζητωντας με πιστολια στον κροταφο να μας σωσουν.


Εις αυριον τα σπουδαια,απο τωρα αρχιζει στην πραγματικοτητα το δυσκολο μερος του σχεδιου του Πασοκ,απο αυριο με την ανακοινωση του ελλειματος που τεχνητα αναβληθηκε,απο την επομενη εβδομαδα με τους πραγματικους διαχειριστες μας να δινουν τις εντολες για το τι πρεπει να γινει.


Το καραβι του κωπηλατη μας εχει προσαραξει σε υφαλο,οσο καλες γνωσεις και αν εχει στο κουπι δεν μπορει οπως τα εκανε να ξεφυγει πλεον,το δραμα εχει αρχισει και δεν μπορει να τελειωσει παρα με ασχημο τροπο.


Συμπατριωτες μου,εσεις εχετε την ιδια γνωμη με αυτον?


Εσεις το 60% που δεν πηγατε να ψηφισετε δωσατε με αυτον τον τροπο εντολη να συνεχισει?


Εγω δεν ψηφισα,αλλα και δεν του εδωσα καμια τετοια εντολη,μονος του την πηρε οπως μονος του εχει παρει και ολες τις αποφασεις εως τωρα,το κακο ειναι οτι τις αποφασεις αυτες τις πληρωνουμε εμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: