Σάββατο, Νοεμβρίου 13, 2010

Ερχονται τα μετρα που..."δεν θα παρουν"

Σαν καλα προβατακια καθομαστε στο μαντρι μας και χαζευουμε το γρασιδι,κλεισμενοι εδω μεσα δεν εχουμε την δυνατοτητα πλεον να το γευτουμε και ετσι προτιμαμε να βλεπουμε τηλεοραση,εκει τουλαχιστον μαγειρευουν γρασιδι καθε μερα,το κουτοχορτο ειδικα ειναι της μοδας τελευταια,αυτοι το μαγειρευουν και εμεις το τρωμε.

Ο τσοπανης μας εχει ταξει οτι δεν θα παρει νεα μετρα,εμεις φυσικα σαν καλα ζωα κανουμε το κοροιδο και δεν μιλαμε,ομως απο τα γυρω μαντρια ερχονται τα νεα οτι θα μας κοψουν και οτι μας εχει απομεινει.....δηλαδη το μαλλι.

Οι φυλακες στο μαντρι κανουν τον ψοφιο κοριο,συνεχιζουν να μας διαβεβαιωνουν οτι ολα πανε καλα και να μην ακουμε τι λενε τα προβατα απο αλλα μαντρια,αυτοι ξερουν καλυτερα,οσο χαζα και να ειμαστε ομως εχουμε υποψιαστει οτι και ο τσοπανης και οι φυλακες δεν ειναι ικανοι να μας προφυλαξουν απο τους Λυκους και οτι θα επρεπε να ειχαμε ξυπνησει λιγο νωριτερα και να ειχαμε λαβει τα μετρα μας μονοι μας.

Την ιδια ωρα προσπαθουν ταχα να διαχωρισουν τα μαυρα απο τα ασπρα προβατα,μας λενε οτι θα καθαρισουν το μαντρι αλλα εμεις βλεπουμε οτι το μονο που κανουν ειναι να βαφουν τα μαυρα προβατα ....ασπρα,χαζα οπως παντα βελαζουμε αλλα τιποτα αλλο δεν ειμαστε και ικανα να κανουμε.

Και ετσι αβουλα οπως παντα συρομαστε απο τον Αννα στον Καιαφα,ακολουθουμε λαθος μονοπατια και περιμενουμε απο ανικανους βεληγκεγκες να μας οδηγησουν σε ασφαλη βοσκοτοπια.

Σιγα-σιγα ομως γιατι φοβουνται κιολας ετοιμαζουν τα προβατα επι σφαγη,ετοιμαζουν το κουρεμα μας,ενω την ιδια στιγμη μας μιλανε για καλυτερευση των συνθηκων στο μαντρι.
Ακομη και ενα χαζο προβατο θα καταλαβαινε τι σκοπο εχουν,μας πανε στην γουρνα για νερο και εκει μας ξεχωριζουν και μας οδηγουν στο σφαγειο.

Εγω αυριο επειδη σαν προβατο εχω μια ευαισθησια στο νερο ......και για να τους δειξω οτι δεν τους πιστευω και οτι τους θεωρω ανικανους θα κανω την μικρη,ατομικη,ζωωδη αντισταση μου.

Δεν θα παω στην γουρνα για νερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: