Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2010

Επιμηκυνση....ποιου?

Ειδε και αποειδε ο παγκοσμιος διακυβερνητης μας,κουραστηκε απο τις τοσες τεραστιες επιτυχιες του και καθισε να ξαποστασει,και εκει που το εκανε αυτο σκεφτηκε.....ναι...ναι σκεφτεται κιολας.

Βρε γαμοτο παλι ψευτης θα βγω με τον λαο....και τον αγαπαει πολυ τον λαο....το χρεος δεν ξεχρεωνετε σε τρια χρονια που τους υποσχεθηκα,αντε μια με το λεφτα υπαρχουν....που δεν υπηρχαν,αντε δυο με το δεν θα παρουμε αλλα μετρα..που πηραμε,βαλε και την μπλοφα οτι αν δεν με ψηφιζαν στις δημοτικες θα εκανα εκλογες.........


Τι λεξη να βρω για να μην ακουστει ασχημο οτι θα πληρωνουμε στον αιωνα τον απαντα?

!!!!!
Επιμηκυνση.....

Το'χουν για καλο αυτο οι χαζοελληνες,θα ακουσουν την λεξη και θα σκεφτουν αλλο πραγμα.
Ολοι λιγο εως πολυ θελουμε μια επιμηκυνση,οποτε γιατι να τους φανει κακο που θα κανουμε επιμηκυνση στο χρεος?

Εξηγησε ομως ο Εν τουτω Νικα ποσα θα πληρωσουμε για να επιμηκυνουμε το χρεος?εδω για να επιμηκυνεις αλλα και αλλα μια περιουσια κοστιζει βρε γαμοτο.

Οχι δεν το εξηγησε,αλλα και τι τον νοιαζει,αυτος δικτατορευει,αυτος αποφασιζει,εμεις ειμαστε απλα για επιμηκυνση μυαλου αλλα απετυχε η εγχειρηση.

Αγαπητε παγκοσμιε κυβερνητη,εμεις ειχαμε προετοιμαστει για ενα καλο πηδημα τριων ετων,ετσι ελεγες,ειχαμε σκυψει και περιμεναμε,πονεσαμε μεν αλλα μας αρεσε κιολας.

Τωρα μας αναιρεις την υποσχεση και θα μας πηδας εσυ και οι καλοπληρωμενοι φιλοι σου επι 15 χρονια,και φυσικα επειδη μετα θα εχουμε συνηθισει,μην σου πω θα μας αρεσει κιολας θα στο ζηταμε με το ζορι.

Το θεμα ειναι...εσυ στην ηλικια που θα εισαι τοτε....θα μπορεις να μας πηδας η θα ψαξουμε νεο επιβητορα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: