Κυριακή, Νοεμβρίου 14, 2010

Για ποια Ελλαδα μιλατε Κυριε Προεδρε?

Οταν πριν απο χρονια η Αννα Ψαρουδα Μπενακη καλοσωριζε τον Προεδρο της Δημοκρατιας εκ μερους της Βουλης κανεις δεν θα μπορουσε να σκεφτει οτι αυτα που του ειπε θα τα ζουσαμε και θα τα ζησουμε εμεις αρκετα χρονια αργοτερα.
Κανεις δεν αναρωτηθηκε τι ειναι αυτα που λεει η Κυρια Μπενακη,που γνωριζει τι ειναι προγραμματισμενο να συμβει,και το κυριωτερο απο ολα.

Κανεις δεν αναρωτηθηκε γιατι δεν αντεδρασε ο Προεδρος της Δημοκρατιας σε οσα ακουσε αλλα αποδεχθηκε το αξιωμα του γνωριζοντας οτι μεσα στις δυο θητειες του θα συμβουν οσα του ανεφερε η προεδρος της Βουλης.

 

Ακουστε τι λεει,ειναι τραγικο ολο αυτο το θεατρο,αυτο σημαινει οτι ηξεραν οτι ειχαν ολοι εδω και χρονια ενημερωθει απο ενα ανωτερο απο αυτους οργανο οτι κατι σημαντικο θα αλλαξει και αυτο θα ειναι εις βαρος της χωρας μας,εις βαρος δικο μας,των παιδιων που μεγαλωνουμε.

Ηθελα να ξερω δεν υπαρχει δικαιοσυνη σε αυτη την χωρα,δεν υπαρχει κανενας μα κανενας ανεξαρτητος δημοσιογραφος να ρωτησει την Κυρια Μπενακη τι εννοουσε με οσα ειπε,η τον Παπουλια τι ηξερε απο οσα ακουσε?

Τι εχουν σχεδιασει για εμας δεν το γνωριζω,το νοιωθω ομως οτι πλεον τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο οπως πριν,εχουμε μπει στο τουνελ που μας οδηγει σε καταπτωση ολων των αξιων και την πληρη εξουσια του χρηματος επανω απο τους ανθρωπους.
Ισως τελικα αυτο προφητευαν τοσοι προφητες γραφοντας για το τελος του κοσμου.

Και ειδα σημερα τον Προεδρο της Δημοκρατιας να μιλαει και να επικρινει τους πολιτες που απεχουν απο ολη αυτη την κωμωδια που λεγετε εκλογες.

Για ποια Ελλαδα μιλατε Κυριε Προεδρε,αυτην την Ελλαδα που σας ανελυσε η Κυρια Μπενακη?
Αυτην την Ελλαδα δεχτηκατε να εκπροσωπειτε εσεις?

Λυπαμαι δεν θα σας κανω το χατηρι,θα απεχω οπως και οπου μπορω απο το εγκλημα που εχετε ολοι μαζι διαπραξει,αριστεροι,δεξιοι,σοσιαλιστες και κεφαλαιοκρατες.

Αυτη δεν ειναι η δικη μου Ελλαδα,αυτην σας την χαριζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: