Πέμπτη, Νοεμβρίου 11, 2010

Τα νεα απο τα πιο νεα μετρα

Ακομη δεν εχει φτασει η δευτερη Κυριακη των εκλογων και αρχισαν τα παπαγαλακια της κυβερνησης την πλυση εγκεφαλου των πολιτων,ειδησεις δεν βλεπω εδω και μηνες αλλα απο οτι διαβαζω παλι ο μοναδικος εχθρος της εξουσιας θα πληρωσει για ολα.

Και ποιος ειναι ο μοναδικος εχθρος της εξουσιας?

Μα εμεις φυσικα ποιος αλλος....θα ζητουσε ποτε η εξουσια απο τους τραπεζιτες να πληρωσουν,απο τους βιομηχανους,τους εφοπλιστες?
Και ετσι αρχισε το ντιρι-ντιρι,αυξηση στα καυσιμα,στα ποτα,στα τσιγαρα,στον φπα,εδω,εκει και παρα περα.

Και επιτελους επεσαν οι μασκες....για πρωτη φορα αρχισε η συζητηση και ....για απολυσεις στο δημοσιο.
Δεν λεω παρα πολλοι απο τους δημοσιους υπαλληλους θα επρεπε να ειναι στα σπιτια τους,με την συμπεριφορα τους,την αδιαφορια τους,την τεμπελια τους και τους υπερογκους για την παραγωγικοτητα τους μισθους,καταφεραν οτι καταφεραν,αλλα μηπως θυμαται κανεις τι ελεγε μολις την προηγουμενη εβδομαδα ο διαχειριστης μας?

Ελεγε οτι δεν θα παρει νεα μετρα,καλα αυτος ειναι απο αλλο ανεκδοτο,δεν υπαρχει λεμε τετοιος στον κοσμο,το θεμα ειναι εμεις γιατι δινουμε σημασια σε οσα λεει?

Χαζος λαος χαρα γεματος ειμαστε,η μονη αιτια που ισως ποτε επαναστατησουμε θα ειναι αν αποφασισουν να κλεισουν τις...καφετεριες και τα προπατζιδικα,γιαυτο δεν το κανουν αυτο.

Ειμαι περιεργος να δω τι θα ψηφισουν οσοι πανε αυτην την Κυριακη,διοτι εγω δεν παω,προτιμω να πεσω στα μωσαικα παρα να δωσω ψηφο που αυτοι θα την μεταφρασουν σε νικη και αποδοχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: