Τετάρτη, Νοεμβρίου 10, 2010

Καινουργια μυαλα

Αυτη η χωρα πασχει σοβαρα,πασχει απο χρονια γεροντιτιδα,επι δεκαετιες καθε ραμολι που εμπαινε στην πολιτικη επιανε μια θεση που θα επρεπε να ειχε αφεθει σε νεους ανθρωπους,καθε γεροπαραλυμενος λοιπον μεσα στην διαφθορα και την μιζα δικτυομενος μεσα στα βρωμικα κομματα επαιρνε παντα μια θεση διοικητη,συμβουλου,σε δημοσιους οργανισμους και υπηρεσιες.
Ειναι συνηθες ακομη και σημερα παλιοι η αποτυχημενοι βουλευτες να εχουν προτεραιοτητα χωρις καμια προυπηρεσια για μια θεση σε αυτες τις διοικησεις.

Η χωρα χρειαζοταν και χρειαζεται νεα μυαλα,χωρις αλτζχαιμερ και αρτηριοσκληρωση,αντι αυτου ολα αυτα τα χρονια βλεπουμε ενα μισοπεθαμενο συρφετο με κομματικη ταυτοτητα του ενος η του αλλου κομματος να παιρνει θεσεις και να αποφασιζει με τα ξεφτισμενα του μυαλα για εναν ολοκληρο λαο.

Τελευταιο επεισοδειο η προσληψη απο τον διαχειριστη μας του γεροραμολιου Σιοπα,ιταλου παγκοσμιοποιητη ο οποιος τι τον συμβουλευει δεν γνωριζω,μαλλον του διαβαζει τα φαξ απο την λεση Μπιλντερμπεργκ.

Επισης οι περισοτεροι οργανισμοι υγειας ειναι στελεχωμενοι με ραμολια στις διοικησεις τους που με κανει και απορω...αν αυτοι επιβιωσουν εως τα 90 οι νεοι ανθρωποι ποτε θα εχουν την ευκαιρια να διοικησουν αυτη την χωρα?

Να μου πεις ειδαμε και τους νεωτερους π.χ Λοβερδος...οκ υπαρχουν και εξαιρεσεις αυτος δεν ηταν για πολιτικος αυτος ηταν για να παιζει αρχαιο δραμα,μια Ηλεκτρα ας πουμε θα του ταιριαζε σαν ρολος,ισως τον ανακατευε και λιγο με την Μηδεια γιατι αυτη ειναι πιο τραγικη.

Αντε τωρα να παει μπροστα αυτη η χωρα με τετοιους διοικητες,οι μισοι διεφθαρμενοι και οι υπολοιποι ανικανοι,το οτι ειμαστε λιγο πιο πανω απο την Ζιμπαμπουε και πολυ μας ειναι.

Περηφανα γηρατεια...οπως εκλεγε και ο γερο μοιχος,δεν πατε στα σπιτια σας να αφησετε χωρο στα νεωτερα μυαλα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: