Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2010

Kαι το νινι χτενιζεται

Λοιπον μετα τις μεγαλες νικες των κομματων που κυβερνανε με το 20% των ψηφοφορων η επομενη ημερα μας φερνει και παλι στην πραγματικοτητα.
Και ενω εμεις ασχολουμαστε ποιος εχασε,ποιος νικησε,τι μυνημα πηρανε τα κομματα...λες και δεν γνωριζουμε τι τα κανουν τα μυνηματα που παιρνουν τα κομματα.......

Να ποια ειναι αυτα που θα επρεπε να μας απασχολουν,τα νεα μετρα που ζηταει επιμονως να παρθουν η ευρωπαικη ενωση.
Και φυσικα δεν μας ζηταει νεα μετρα προς το καλυτερο,αυτο που ζηταει ειναι περισσοτερη φτωχεια,περισσοτερη ακριβεια,περισσοτερη ανεργια.
Και αν αναρωτηθειτε τελικα αυτοι που θα μεινουν ανεργοι μαζι με αυτους που ηδη ειναι...πως θα επιβιωσουν....απαντηση δεν υπαρχει.
Και μην μου πειτε οτι πιστεψατε εστω και για λιγο οτι τα μετρα που ανακοινωθηκαν για την ανεργια πριν λιγες ημερες θα προσφερουν κατι...διοτι δεν θα προσφερουν τιποτα.

Αυτο που πραγματικα θελουν αλλα φοβουνται να κανουν οι διαχειριστες μας ειναι απολυσεις στον δημοσιο τομεα,εκει που φορτωσαν καθε οργανισμο με αχρηστους αλλα απελπισμενους ανθρωπους με μονο σκοπο την ψηφο τους.
Και εχουμε εναν δημοσιο τομεα ακαταλληλο,ευθυνοφοβο,αργοστροφο,χωρις εκπαιδευση και φιλοσοφια στο να εξυπηρετει τον πολιτη,δεν ειναι αυτη η δουλεια του,δουλεια του ειναι να μεταφερει την δικη του ευθυνη στην πλατη μας.

Αλλα αν τελικα απολυθουν ανθρωποι...και οχι ενας η δυο,που θα απασχοληθουν επειτα?
Ομως ποσο ακομη θα πληρωνει ενα χρεοκοπημενο κρατος ανθρωπους υπεραριθμους οι οποιοι δεν προσφερουν καμια υπηρεσια αλλα απλα κρατανε γερα την καρεκλα που καθονται να μην τους φυγει?

Το παραλογο που συμβαινει σε αυτη την χωρα να μην μπορυν οι πολιτικοι μας να μιλησουν με λογια που να τα καταλαβουμε αλλα να μας λενε συνεχεια αρλουμπες και ψεματα,αυτο ειναι ακατανοητο.
Ποσο ακομη θα μιλανε για αναπτυξη οταν εχουν νεκρωσει τα παντα,ποσο ακομη θα λενε οτι δεν θα παρουν νεα μετρα....θυμηθειτε τι ελεγε προεκλογικα και παλι ο διαχειριστης μας οταν ολοι ξερουμε οτι αυτο ειναι απαραιτητο.

Και ποσο ακομη εμεις σαν ηλιθιοι θα τρεχουμε πισω απο αυτα τα κομματα οταν εχει αποδειχθει επι δεκαετιες οτι ειναι ανικανα να διαχειριστουν την οποιαδηποτε κριση και το μονο που τα ενδιαφερει ειναι το γαντζωμα τους στην εξουσια?

Καθηστε λοιπον και τσακωθειτε για ηλιθιοτητες,για ανικανους πολιτικους,πιστεψτε σε ψεματα και λογια του αερα,ενω η χωρα παει απο το κακο στο χειροτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: