Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2010

Τρωτε εφημεριδες

Νομιζω οτι κακως καταφερομαστε ολοι μας κατα του τυπου,κακως λεμε οτι οι δημοσιογραφοι και κυριως τα αφεντικα τους ειναι τσιρακια της εξουσιας,κακως θεωρουμε οτι ο τυπος ειναι μερος αυτου του παιχνιδιου που παιζεται σε βαρος της χωρας μας,ειμαστε ολοι λαθος.

Να που τελικα και φετος θα περασουμε καλες γιορτες χαρη στον τυπο.....και αν με ρωτησετε πως θα γινει αυτο σας απαντω.

Αρχισαν παλι τα κουπονια παρτε τωρα που γυριζει και οχι ενα και δυο αλλα εξι(6)ευρω δινει εφημεριδα ωστε να μπορεσετε να κανετε ανετα και με χλιδη τα ψωνια σας στο σουπερ μαρκετ,αγοραστε αφοβα,αν παρετε 10 εφημεριδες εχετε 60 ευρω,τωρα θα με ρωτησετε τι να τις κανετε τις 10 εφημεριδες,αν δεν σιχαινοσαστε και δεν σας ενοχλει που θα γινει μαυρος ο κολος σας τοτε να τις χρησιμοποιησετε σαν χαρτι υγειας,ετσι και αλλοιως καλυτερη χρηση δεν ειχαν ποτε.

Ποια αρχιεπισκοπη αθηνων και ποια δημοτικη περιθαλψη εδω μιλαμε για λεφτα,μιλαμε για ποσα τεραστια που σας αφηνουν ανετα να γεμισετε το αδειο φετος ψυγειο σας με οτι θελετε,μην στηθειτε σε ουρες απορων,μην παρακαλεσετε τον εφημεριο να σας δωσει κανενα πακετο μακαρονια.

Παρτε εφημεριδες οσο προλαβαινεται,με αυτον τον τροπο ενα επιπλεον συν ειναι οτι θα μπορειτε ανετα να μουτζωνετε τους διασημους δημοσιογραφισκους οι οποιοι σε καθε απεργια αποφασιζουν να μην μεταδωσουν ειδησεις ενω θα επρεπε,οι οποιοι καθε φορα που εχουν πολιτικο στο πανελ τον γλυφουν σαν χωνακι παγωτο,οι οποιοι αν τυχει και ειστε απεργος ποιος σας σωζει απο τις σεμνες ερωτησεις τους.

Δεν θα το ξαναπω,οσο προλαβαινετε τρεξτε και παρακαλεστε τον περιπτερα σας να σας κρατησει ολη την παραγγελια του,ψαξτε παντου,μαζεψτε κουπονια και.....

Καλα Χριστουγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: