Παρασκευή, Δεκεμβρίου 03, 2010

Ισονομια,Ισοπολιτεια,Ιση Μαλακια

Οτι περναμε καλα σε αυτον τον τοπο ειναι παγκοσμιως γνωστο,οτι ολοι εχουμε απο 50 διαμερισματα και καταθεσεις σε συναλλαγμα επισης,εξαλλου οταν καποιοι τα τρωνε μαζι οπως εμεις και οι πολιτικοι μας εχουν και τα ιδια περιουσιακα στοιχεια.

Ολοι δουλευουμε το ιδιο σε αυτον τον τοπο,οι μισθωτοι,οι δημοσιοι,οι πολιτικοι,γιαυτο πληρωνομαστε ολοι τους ιδιους μισθους,εχουμε τις ιδιες συνταξεις μετα απο 8 χρονια εργασιας οπως οι πολιτικοι,ολοι επισης εργαζομαστε καθιστοι και εχουμε την δυνατοτητα οποτε μας τρωνε να τα ξυνουμε οπως οι πολιτικοι και πολλοι δημοσιοι.

Ολοι εχομε την ιδια αντιμετωπιση απο τον νομο,και ενας κλεφτης 5 ευρω και ενας κλεφτης εκατομμυριων ευρω,με την διαφορα οτι ο ενας παει φυλακη και ο αλλος για τιμωρια εξοριζεται σε βρωμοχωρες οπως η Γερμανια και η Αργεντινη.

Στον παραδεισο που ζουμε ολοι εχουμε τα ιδια δικαιωματα στην παιδεια,στην υγεια και στην ασφαλεια,απλα εμεις τα πληρωνουμε μετρητα και καποιοι αλλοι τα εχουν τσαμπα.

Ολοι μας εχουμε καλους εργοδοτες,με ενδιαφερον για το μελλον μας και τους μισθους μας,ιδιαιτερα στον ιδιωτικο τομεα η εργοδοσια ειναι τοσο καλη που σκεφτομαστε να δεχτουμε να εργαζομαστε δωρεαν,διοτι φτωχοι ανθρωποι ειναι και αυτοι πως θα επιβιωσουν?

Ιδιαιτερα με τους νεους νομους εχουν γινει ολα τοσο δικαια,ειμαστε τοσο χαρουμενοι και το βλεπεις καθε μερα στα προσωπα μας που λαμπουν απο ευτυχια,ατενιζουμε το μελλον με απεραντη αισιοδοξια και ευχαριστουμε καθημερινα την διαχειριση μας για το καλο που εχει κανει στην χωρα.

Μονο ενα μας απασχολει,μας στεναχωρει,μας προβληματιζει.

Πως θα δωσουμε οτι υπολοιπο μας εχει μεινει απο αξιοπρεπεια,ηθικη,συναισθημα,λογικη σε αυτο που μας φροντιζει,μας αγαπαει και μας σκεφτεται.

Στο κρατος δικαιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: