Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16, 2010

Δεν ερχοταν ποτε...τωρα σταματησε να ερχεται

Με ολες αυτες τις απεργιες στα ΜΜΜ εχω αποκλειστει και δεν μπορω να παω και στο νοσοκομειο καθημερινα η οποτε καταφερνω να παω αποκλειομαι εκει για ωρες μεχρι να επανελθουν στην κυκλοφορια τα λεωφωρεια που και παλια πριν τις απεργιες παλι δεν ερχοντουσαν.

Δεν ξερω αν φταινε οι εργαζομενοι,δεν το πιστευω,εχω ξαναγραψει οτι στις δεκο την σπαταλη δεν την ξεκινησαν οι εργαζομενοι αλλα οι διοικησεις τους,και ποιος και με τι κριτηρια διοριζε καθε τοσο τις διοικησεις τους?
Οχι οι εργαζομενοι παντως,το εξαισιο μας κρατος εβαζε τον καθε ανικανο σαν διοικητη σε μια δεκο ο οποιος σαν ανικανος τι να εκανε?ανικανοτητες θα εκανε.
Ασε που καθε υπουργος εχωνε οποιον ηθελε μεσα με προυπηρεσια η ειδικευμενο η οχι συνηθως οχι.
Και τολμαγε ο διοικητης να αντιδρασει?να χασει τον παχυλο μισθο?και τι τον ενοιαζε στο φιναλε απο την τσεπη του τον πληρωνε?

Ας μην κατηγορει το καθεστως τις δεκο λοιπον,κατ'εικονα και ομοιωση του λειτουργουσαν.

Και ειναι γνωστο οτι οποτε το καθεστως...διοτι κατω απο δικτατορικο καθεστως ζουμε παρ'ολη την γελοιοτητα να μας το παρουσιαζουν σαν δημοκρατια οι κυβερνωντες με 19% επι των ψηφων....το καθεστως λοιπον παντα παρουσιαζει οποιον θελει να τσαλακωσει σαν προνομιουχο.

Μας λενε λοιπον για τεραστιους μισθους.....εχω δει εγω κανενα μισθολογιο για να το πιστεψω?

Εδω μας ελεγαν οτι λεφτα υπαρχουν .....και παλι δεν το πιστεψα,εσεις οι υπολοιποι γιατι το χαβετε το παραμυθι καθε τοσο δεν το ξερω.

Και φυσικα το καθεστως θα τα καταφερει,με την βοηθεια μας,ειπαμε θα αρχισουν τα ΜΜΕ...ειναι αλλα απο τα ΜΜΜ αυτα,να μιλανε για καταστροφη της αγορας στις γιορτες,οτι δεν μπορει ο κοσμος να βγει να ψωνισει......

Μαλακιες,εχει λεφτα ο κοσμος να βγει να ψωνισει?αν ειχε η απεργια θα τον εμποδιζε?
Η απεργια εμποδιζει εμας που εχουμε να παμε καπου καθημερινα,εργαζομενους,ανεργους,συνταξιουχους,ανθρωπους φτωχους.
Ο αλλος με την Μερσεντες χεστηκε αν εχουν απεργια τα ΜΜΜ εμεις την πληρωνουμε.

Γιατι να μην μπορω να πηγαινω εγω στο νοσοκομειο τωρα χρονιαρες μερες που ειναι να μην ειναι μονη της?
Καλα και παλιοτερα περιμενα με τις ωρες ..αλλα ερχοταν,τωρα σταματησε να ερχεται πλεον.

Εμας επρεπε να σκεφτουν οι συνδικαλιστες,οχι την κυβερνηση ουτε κανεναν αλλον,ας κυκλοφορουσαν χωρις να ζητανε εισητηριο,να δεις πηλαλα το υπουργειο,αλλα ετσι μας βρισκουν και εμας απεναντι τους και δεν πρεπει.

Κριμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: