Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2010

Αδεια τσεπη? Παρτε τους το παντελονι

Το ασυστολο κλεφτοκρατος παντα ενδιαφερεται πως να παρει και την τελευταια δραχμη απο την τσεπη του πολιτη,τον φορτωνει ευθυνες,τον κανει να τρεχει σαν μαιμου απο υπηρεσια σε υπηρεσια για να εξυπηρετηθει,βρισκει ιδεες να του αφαιρεσει ακομη και τα ψιχουλα που μπορει να εχουν μεινει στο τραπεζι του.

Οπως ειχα αναφερει ο ΟΓΑ αλλαζει τροπο πληρωμης των συνταξεων,και φυσικα ποιος αλλος θα τρεξει να μαζεψει τα δικαιολογητικα που χρειαζονται?
Το κρατος?
Αυτο δεν ξερει ποσους συνταξιουχους εχει.

Ο πολιτης...εξ  ου και το Πρωτα ο Πολιτης του παγκοσμιου οραματιστη μας...στην 79 θεση παρακαλω.

Λοιπον οταν μαζεψεις τα δικαιολογητικα τοτε σου λενε οτι για να μπορει καποιος να παιρνει την συνταξη ...ξερετε αυτη που δινει την δυνατοτητα στον συνταξιουχο να αγοραζει ακινητα καθε μηνα σαν τους βουλευτες..λοιπον για να παιρνει καποιος την συνταξη συγγενους του ο οποιος ειναι σε νοσοκομειο πρεπει να κανει πληρεξουσιο,δεν τους φτανει δηλαδη η εξουσιοδοτηση κρατικου νοσοκομειου με σφραγιδες και υπογραφες γιατρων και διοικησης.

Το πληρεξουσιο δεν ειναι κατι απλο,και κοστιζει,τωρα...εσεις αν παιρνατε αυτο το τεραστιο ποσον των 340 ευρω και σας αφαιρουσαν τα 80 πως θα νοιωθατε?

Κοροιδο θα νοιωθατε,διοτι τροποι υπαρχουν,διαθεση και ευθυνη δεν υπαρχει στο δημοσιο,σου λεει το δημοσιο...απο την τσεπη μου θα τα δωσω τα 80 ευρω?
Οχι.

Ε και τι το νοιαζει το δημοσιο,το κρατος,το μπαχαλο οπως θελετε πεστε το αν ο συνταξιουχος των 340 ευρω μεινει με 80 ευρω λιγοτερα?
Λες και ζει με τα 340?
Αλοιμονο μας σας το λεω,οταν οι επομενες γενιες αρχισουν να ζουν με τις συνταξεις που φροντισε ο οραματιστης μας να παιρνουν τοτε θα μαζευουμε νεκρους γεροντες απο τα σπιτια οπως τοτε στον καυσωνα...δεν θυμαμαι ποια χρονια διοτι ημουν στην Αυστραλια.

Την ιδια στιγμη νοιωθω ενοχες διοτι εφοσον ο Παγκαλος ειπε οτι τα φαγαμε μαζι...οταν μου τελειωσουν τα χρηματα και δεν θα εχω να φαω....σκεφτομαι....δεν θα εχει και εκεινος.''

Και φανταζεστε τον Παγκαλο να πειναει?  

Δεν υπάρχουν σχόλια: