Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2010

Εδω και τωρα...αλλαλαγμοι

"H Eλλαδα εγινε και παλι αξιοπιστος συνομιλητης,κατι που κατορθωσαμε με σκληρη και συστηματικη δουλεια.
Ξεραμε οτι η κριση στην χωρα μας ειχε βασικα αιτια και ριζες σε αντιληψεις και πρακτικες που χρειαζονταν να αλλαξουν,και αυτο κανουμε."

Αλλαζουμε την ελλαδα.

Και η Ελλαδα το ξερει οτι την αλλαζεις Γιοργο,την αλλαζεις και την κανεις μια πτωχη και αδυναμη χωρα,την κανεις μια ζητιανα των φιλων και υποστηρικτων σου.
Ποιες αντιληψεις λοιπον και πρακτικες αλλαξες?

Ας το δουμε αναλυτικα:

Μειωσες τους μισθους και τις συνταξεις ολων των Ελληνων ακομη και αυτων που ζουν κατω απο το οριο της φτωχειας και τους εκανες ακομη φτωχοτερους.
Αυξησες τους φορους 5 φορες ενω ελεγες το αντιθετο,αυξησες τα ορια ηλικιας για συνταξιοδοτηση μειωνοντας συγχρονως την συνταξη σε επιδομα αποριας ετσι ωστε οι ηλικιωμενοι να μην εχουν την δυνατοτητα να επιβιωσουν.
Στερησες την νεα γενια απο το ονειρο μιας καλυτερης ζωης δινοντας της ενα εισοδημα που δεν μπορει να υποστηριξει οποια ζωη και να εχει στο νου της να ζησει,καταργησες καθε εργασιακο δικαιωμα και εκανες τους εργαζομενους δουλους στις απαιτησεις των ασυδοτων φοροφυγαδων εργοδοτων τους.
Ιδρυσες ενα κρατος πασοκων φιλων σου και διεγραψες δημοκρατικα οποιους ειχαν αντιθετη αποψη με την αντιλαικη πολιτικη που ακολουθεις τοσους μηνες.
Μιλησες για διχτυ ασφαλειας και αφησες το κοινωνικο κρατος να διαλυεται απο την ελλειψη πορων,αδιαφορησες για βασικες αναγκες των πολιτων σου,προσπαθεις χωρις αποτελεσμα να διορθωσεις τα κατα την αποψη σου κακως κειμενα σε ολους τους τομεις και αντιθετα καταστρεφεις ακομη και τα υγιη κυταρα σε καθε προσπαθεια σου να τα αλλαξεις.

Γυρισες ολο τον κοσμο ξεφτυλιζοντας μας και λεγοντας οτι κυβερνας μια διεφθαρμενη χωρα ενω την ιδια ωρα καλυπτες τους κομματικους σου συντροφους οι οποιοι επρεπε να βρισκονται ηδη στην φυλακη,κουβαλησες οπλα,τραπεζια,κοκκινες γραμμες κοροιδευοντας εναν ολοκληρο λαο γιατι το σχεδιο σου απο την αρχη ηταν ενα και αυτο,να εισαι ο πρωτοπορος στην εγκατασταση της παγκοσμιας διακυβερνησης της οποιας εισαι πιστος εραστης.

Αφησες ατιμωρητους ολους τους κλεφτες και λωποδυτες και κυριως αυτους που μεσα απο το κομμα σου ληστεψαν και κατεφαγαν την περιουσια του Ελληνικου λαου,με αλοθι τις εξεταστικες επιτροπες οι οποιες σαν ενα κακο αστειο μοιαζουν απετρεψες την τιμωρια εστω και ενος απο οσους παρανομησαν.

Λειτουργησες σαν αυτοκρατωρας παρα σαν δημοκρατικα εκλεγμενος διαχειριστης,κυβερνησες με απειλες,με μπλοφες και εκβιασμους,κατακτησες την πολυποθητη θεση σου αν και ακαταλληλος για αυτην με ψεματα και υποσχεσεις που ποτε δεν κρατησες.

Και το χειροτερο απο ολα εχεις σαν αντιπροεδρο σου ενα υπευθυνο ο οποιος επρεπε να εχει καταδικαστει για εσχατη προδοσια για οσα εχει κανει στην υποθεση Οτσαλαν και στα Ιμια και τον αφηνεις να ξεφτυλιζει οποτε θελει και με οποιο τροπο θελει οποιον του αρεσει.

Την αλλαζεις την Ελλαδα Γιωργο,αλλα οταν τελειωσεις θα ειναι δραματικο το αποτελεσμα,αλλαξες οτι νομισες εσυ και αφησες την σαπιλα και την βρωμια να επιπλεει.

Αυτο εγω δεν το λεω αλλαγη...το λεω συμβιβασμο και συγκαλυψη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: