Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2011

Ποιοι θα πληρωσουν για την εξαπατηση και το ξεπουλημα?

Ειναι καλυτερα το προγραμμα αναδιαρθρωσης χρεων της Ελλαδας να ξεκινησει σημερα παρα αυριο για να ηρεμησει η χωρα απο την κριση χρεους και να ηρεμησουν οι αγορες.
Χανς Πετερ Καιτελ Προεδρος  συνδεσμου Γερμανικων βιομηχανιων.

Εξ αιτιας καθυστερησεων στις αποφασεις να βοηθηθει η Ελλαδα,το κοστος της αποφυγης της χρεοκοπιας αυξηθηκε απο 30 δις ευρω κατα προσεγγιση σε 120 δις ευρω.
Γκορντον Μπραουν π.Πρωθυπουργος  Μ.Βρεττανιας

Ποιος επι εξι μηνες εκανε ταξιδια απο Ουγγαρια σε Γαλλια και Γερμανια και κουβαλαγε κοκκινες γραμμες,οπλα και τραπεζια,ποιος ελεγε οτι ειμαστε Τιτανικος και διεφθαρμενος λαος,ποιος κατηγορησε οσο κανενας αλλος την χωρα που τον εξελεξε για να την κυβερνησει,ποιος ειχε μοναδικο σχεδιο και κανενα αλλο να παραδωσει τα  κλειδια της σε ξενους κατακτητες?

Ενα επικινδυνος πλεον για την χωρα ανθρωπος,ενα κουκλακι της παγκοσμιοποιησης,κακος μαθητης  και κακος και στην πραξη,ανικανος να καταλαβει τι εχει κανει συνεχιζει να μιλαει με θεωρειες για νικες και επιτευγματα.
Δεν ξερει οτι τωρα που και στην Ελλαδα αρχισε να ξεσηκωνετε ο κοσμος οι Ευρωπαιοι θα ξεχασουν και τα βραβεια και τους επαινους που του εδωσαν,απο 79η θεση σαν οραματιστης θα παρει την πρωτη θεση σαν καταστροφεας μιας χωρας που στο κατω κατω δεν του χρωσταγε και τιποτα.

Αναδιαρθρωση του χρεους ζητανε ολοι,ο δικος μας ψαχνει να βρει πως θα κοψει αλλα 11 δις απο τα εξοδα του κρατους για να πληρωνουμε εως το 2013 και να κανει αναδιαρθρωση μετα,σου λεει εξαντλημενοι θα ειναι τοτε,ποσο να αντιδρασουν?

Μυστικη διπλωματια,μυστικα συμποσια,εξεταστικες που απετυχαν παταγωδως,νομοσχεδια το ενα χειροτερο απο το επομενο,ξεχαρβαλωμα του κρατους,κοινοβουλιο υπο δικτατορικο ελεγχο.
Aποφασεις για κοινα υπουργικα συμβουλια με εβραιους,προσκυνηματα με φεσια και ηλιθια καπελα,κανενα μετρο για τους κοινωνικα αδυναμους που παντα τους αναφερει ομως λες και ειναι κατι το αγνωστο για αυτον.

Αυτη ειναι η δημοκρατια του Γιοργο,ετσι την σπουδασε ετσι την ασκει,με ωραια λογια,με αστειες αποφασεις,με καθυστερηση μηνων.

Ποιος θα πληρωσει ομως την εξαπατηση και το ξεπουλημα?

Οχι εμεις παλι,σιγουρα οχι εμεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια: