Κυριακή, Ιανουαρίου 23, 2011

Οι αποτυχημενοι ειδικοι

Δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται,ετσι και με την χωρα που εφτασε πλεον στο χειροτερο απο τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο σημειο της....και να βγαινει ο καθε αποτυχημενος πρωην πολιτικος και μας λεει γραπτως στα ιστολογια την γνωμη του,καποιοι βγαινουν και στα ραδιοφωνα και τις τηλεορασεις και μας αναλυουν τι επρεπε να ειχαμε κανει και δεν το καναμε.

Μονιμη αιτια για ολους αυτους την υπερχρεωσης μας ο μεγαλος αριθμος δημοσιων υπαλληλων ,οκ μας ειπατε οτι μαζι τα φαγαμε,τωρα ειναι η ωρα να μας πειτε οτι μαζι τους προσλαβαμε.
Και αφου ειναι τοσοι πολλοι οι δημοσιοι υπαλληλοι γιατι οποτε παμε σε δημοσια υπηρεσια δεν υπαρχουν υπαλληλοι να μας εξυπηρετησουν?
Και γιατι οταν παμε σε νοσοκομειο δεν υπαρχουν νοσηλευτριες?
Υπαρχει καποιος χωρος που κρυβονται οι δημοσιοι υπαλληλοι ωστα να μην φαινονται ποσο πολλοι ειναι?

Και αναλυουν τι πρεπει να κανουμε ενω οταν ειχαν την εξουσια στα χερια τους δεν το εκαναν οι ιδιοι,και αφου δεν το εκαναν γιατι παρεμεναν στα υπουργεια τους?
Ποιος ο λογος να λενε μετα εορτης τι επρεπε να εχει γινει?

Δεν ειναι λογικο οταν στελεχωσεις εναν φορεα με ανειδικευτα ατομα να μην μπορεσει αυτος ο φορεας να δημιουργησει εργο?
Και δεν ειναι οτι τους προσελαβαν ανειδικευτους,τους αφησαν και ανειδικευτους στην παροδο των χρονων,χωρις υποδομη,ακομη και χωρις μηχανογραφηση,χωρις ηλεκτρονικους υπολογιστες,και το κυριοτερο χωρις ελεγχο.

Και ετσι το καρκινωμα μεγαλωσε και αντε τωρα να το θεραπευσεις.
Εμαθε ο καθενας που εχει δικαιωμα υπογραφης οτι μπορει να γινει πλουσιος με αυτο το δικαιωμα,και αυτο θα αλλαξει τον επομενο αιωνα,διοτι ακομη μαθαινω οτι σε πολεοδομιες με αντιτιμο σεβαστο ποσον διαγραφονται προστιμα 200.000 ευρω,και φυσικα το ποσον δεν θα παει στο κρατος αλλα στις τσεπες οσων διαγραψουν το προστιμο.
Και βαλε τι λεφτα εχουν ολοι αυτοι,εφοριακοι,πολεοδομιες,και οσοι με την υπογραφη τους δινουν το δικαιωμα στον πολιτη να παρανομησει και να συνεχιζει να παρανομει.

Λοιπον καλυτερα αυτοι οι αποτυχημενοι ειδικοι να σωπασουν,δεν εχει αξια πλεον ο λογος τους,αν τοτε που μπορουσαν να κανουν κατι δεν το εκαναν...δεν τους  δινει το δικαιωμα να εμφανιζονται δικαιωμενοι τωρα επειδη απλα το ειπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: