Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2011

Μαριονετες

Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες,εθνικη κυριαρχια,η Μακεδονια ειναι Ελληνικη,υπαρχει καλυτερη Ελλαδα και την θελουμε.
Καποια απο τα συνθηματα που κατα καιρους επαιξαν και τελικα αποδειχθηκε οτι πισω απο την πλατη μας εκεινοι κανονιζαν και μοιραζαν τα κοματια της χωρας και την περιουσια της κατα το δικο τους συμφερον.

Πεφτω κι εγω στην παγιδα να κατηγορω παντα καποιους αλλους,θα μου πειτε τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος μονος του οτι και να πιστευει?
Εδω ειναι το θεμα,οτι ολοι μονοι μας τελικα πιστευουμε κατι,μαζι ποτε.

Και βρηκαν χωρο,και ηλιθιους και πηραν φορα και αλωνισαν σε χωραφι χωρις μαντρα,το καταπατησαν και κυριαρχησαν επανω μας,κολλησαν σαν βδελλες,μας επεισαν οτι ειναι απαραιτητοι,οτι αυτοι θα εκαναν οσα θελαμε εμεις.

Αυτα προεκλογικα..γιατι μετα.....

Μετα απο καθε εκλογη,επαιρναν το μυνημα και σκουπιζοντουσαν,και συνεχιζαν να κανουν οτι και πριν,να μοιραζουν και να πουλανε κατα το συμφερον τους,τοτε εμεις δεν υπηρχαμε,μονο καθε προεκλογικη περιοδο ειμαστε στο επικεντρο,μετα...ποιος τον χεζει τον Παναγη.

Κλεισμενοι σε πολυτελη ανακαινισμενα γραφεια,με νεες κουρτινες....με λεφτα δικα μας.
Πηγαιναν κι'ερχοντουσαν με πολυτελη αυτοκινητα θωρακισμενα,με λεφτα δικα μας.
Εκαναν συναλλαγες,προσλαμβαναν ημετερους και ψηφοφορους με λεφτα δικα μας.
Πουλαγαν και δανειζαν την περιουσια μας με λεφτα δικα μας.
Και η μονη ψηφοφορια που ειχε 300 ναι στο κοινοβουλιο ηταν οι αυξησεις που εδιναν στον εαυτο τους...απο λεφτα δικα μας.

Τωρα ηρθαν και μας ειπαν οτι τα φαγαμε μαζι....τα λεφτα τα δικα μας,μας ειπαν οτι υπαρχουν και ξαφνικα χαθηκαν τα λεφτα τα δικα μας,μας ειπαν οτι παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα'ναι.

Ομως εκεινοι συνεχιζουν και πληρωνονται απο τα λεφτα τα δικα μας,και συνεχιζουν και κανουν μυστικες συμφωνιες με τα λεφτα τα δικα μας,κι'ας εκοψαν τις συνταξεις των συνταξιουχων και τα δωρα απο τα λεφτα τα δικα μας,κι'ας εχασαν τα χρηματα των ταμειων απο τα ομολογα οταν επενδυσαν ασκοπα τα λεφτα  τα δικα μας.

Μαριονετες και τοτε,μαριονετες και τωρα,το μονο που ειχαν και εχουν σαν στοχο ηταν και ειναι να κανουν δικα τους...τα λεφτα τα δικα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: