Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2011

Οταν οι υπηρετες του λαου εχουν υπηρετη τον λαο

Εχετε νοιωσει ποτε και αν ναι....οτι αυτο που ονομαζουμε κρατος εχει σταθει στο υψος των περιστασεων σε οποιαδηποτε στιγμη απενταντι στον λαο?
Μπορειτε να μου πειτε ενα παραδειγμα?

Αυτο που λεμε οτι τους ψηφιζουμε...οχι εγω...για να υπηρετουν το δημοσιο συμφερον,τελικα ποσο δημοσιο ειναι το συμφερον που υπηρετουν?
Αυτο που βλεπω εγω ειναι μια συνεχης εξυπηρετηση του ιδιωτικου συμφεροντος του δικου τους και οσων τους στηριζουν.

Οταν λοιπον το ανωτατο και ανωτερο πολιτικο προσωπικο στην χωρα φερεται σαν φεουδαρχης,αποφασιζει και πραττει οτι και οπως θελει...και το δικαιολογει με την απαντηση οτι εχει ψηφιστει απο τον λαο,περιμενετε καλυτερη αντιμετωπιση απο το κατωτερο προσωπικο το συνολο των υπαλληλων του δημοσιου τομεα και των περι αυτου?

Οταν η αλλαζονεια περισσευει και η ευθυνη λειπει υπαρχει καποιος που θεωρει οτι μπορει να αλλαξει κατι εστω και ελαχιστα προς το καλυτερο?
Ποσες φορες δεν εχει συμβει να μιλατε με καποιον απο το πολιτικο προσωπικο της χωρας και να ερχεστε αντιμετωπος με την αδιαφορια,ενα ειδος...τωρα τι θες κι'εσυ εδω δεν βλεπεις τι καλα περναω...τι μου την σπας?
Και εκεινη την ωρα να σας ερχεται να του την σπασετε πραγματικα την αδειανη απο ιδεες κεφαλα του?

Ετσι αισθανθηκα κι'εγω σημερα,απο χθες το ειχα δηλαδη το συμπτωμα,μα να γραφω και να μην παιρνω καμια απαντηση,να ρωταω και να αντιμετωπιζομαι σαν κατακαθι που κακως ενοχλω?
Περιμενετε απο τετοιους καρεκλοκενταυρους να μας λυσουν κανενα προβλημα?
Αυτοι μιλανε αλλη γλωσσα κατ'αρχην,θεωρουν οτι ειναι ανωτερα οντα,νομιζουν οτι ειναι σταλμενοι απο τον θεο,τωρα ποιον θεο πιστευουν δεν το γνωριζω,εχουν την εντυπωση οτι επειδη τωρα....και επισημαινω ΤΩΡΑ εχουν την δυναμη οτι θα την εχουν για παντα,μπορουν να εκφρασθουν οπως θελουν αλλα απαγορευεται να τους ενοχλησεις.

Εγω τους ονομαζω γελοια ποντικια των υπονομων,εσεις πειτε τους οπως θελετε.

Με τετοιους αστειους αιντε παιδια....πρωτα ο πολιτης,μετα ο μητροπολιτης και μετα ο Χρηστος Πολιτης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: