Τετάρτη, Ιανουαρίου 19, 2011

Τα Λεφτα που υπαρχουν...θα σας τα παρουμε

Κυβερνηση ανικανων και ανιδεων για την οικονομικη κατασταση των Ελληνων καταντησε να ειναι η πολυποθητη...που ψηφιστηκε με βασει τα ψεματα που μας ειπε.
Και κανει οτιδηποτε για να το αποδειξει,καθε μερα,λες και δεν εχουν αλλο τιποτα να κανουν,ψηφιζουν αυξησεις σε οτι βρεθει μπροστα τους,σκεφτονται αυξησεις σε οτι κινειται και αναπνεει,ονειρευονται αυξησεις και στον υπνο τους.

Παραδειγμα η τελευταια προσπαθεια του κυριου"δεν υπαρχει σαλιο"Μαρθα Βουρτση ο οποιος ειδε οτι το αντικαπνιστικο νομοσχεδιο ειναι τελειως ακυρο και σκεφθηκε να τα οικονομισει και απο εκει.
Φυσικα δεν του βγηκε διοτι ο διαχειριστης μας δεν θελει επ'ουδενι τροπο να πεθαινουμε απο το καπνισμα,προτιμαει να πεθαινουμε απο την ανεχεια,ειναι πιο σικ και δεν κοστιζει και σε φαρμακα.

Και ερχονται τωρα για να καλυψουν τα τεραστια λαθη που εκαναν,τις χιλιαδες προσληψεις ημετερων και ανεβαζουν το εισητηριο κατα 40%,και θα λενε...και τι μας νοιαζει εμας,καλα μετακινουμαστε με τα πανακριβα αυτοκινητα που εχουμε και που τα εχουν πληρωσει για εμας αυτοι που θα πληρωνουν 1.40 το εισητηριο.

Ερωτηση:
Εχουν ταξιδεψει στο εξωτερικο?
Αυτο ναι το εχουν κανει μετα χαρας.

Ερωτηση Β'
Εχουν δει τιποτα εκει που να θυμιζει τις ελληνικες συγκοινωνιες?
Εχουν δει τα ηλεκτρονικα εισητηρια που απαγορευουν στον κατοχο να επιβιβαστει χωρις εισητηριο?
Εχουν δει απο που μπαινουν και απο που βγαινουν οι επιβατες και οτι υποχρεουνται να δειχνουν το εισητηριο στον οδηγο?
Εχουν δει ποσο κοσμιοι ειναι οι οδηγοι,οι ελεγκτες και ολοι οσοι ασχολουνται με αυτο το θεμα?

Οχι
Και αυτο γιατι και εκει δεν μπαινουν σε λεωφωρεια,ζουν στον ψευτικο κοσμο του εμεις να περναμε καλα και η οικονομια καποια μερα θα φτιαξει.

Ειναι γενικο το κακο,δεν ειναι μονο οι πολιτικοι που κυβερνανε,ειναι ολοι,τι να πεις για τους δημαρχους,εχουν παει να δουν πως λειτουργουν οι αλλες πολεις στην Ευρωπη?
Να δουν πως λειτουργει η δημοτικη αστυνομια?
Να δουν πως κινειται ο κοσμος μεσα στην πολη?

Οχι
Απλα κανουν τις βολτες τους,απο γραφειο σε γραφειο,ψωνιζουν και επιστρεφουν αγραμματοι οπως πηγαν αμορφωτοι σαν χωριατες που επισκεφθηκαν μια πολη αλλα δεν ηξεραν τους δρομους οποτε εμειναν στο ξενοδοχειο.
Και τι κανουν οταν επιστρεφουν?
Βαζουν νεους φορους.
Και να διορθωναν και κατι με τους νεους φορους θα λεγαμε οκ πληρωνουμε και βλεπουμε καποιο αποτελεσμα,αλλα οσοι φοροι και να μπουν η πολη ειναι ιδια,μιζερη,βρωμικη,απελπιστικα γκριζα.
Και δεν μιλαω για την Βασιλισσης Σοφιας και το Συνταγμα,διοτι μονο αυτην την περιοχη ξερουν,υπολοιπη Αθηνα,Ελλαδα δεν υπαρχει.

Και επανερχομαι στις αυξησεις των εισητηριων,λοιπον κυριοι το αυξανετε το εισητηριο των συγκοινωνιων,που ειδικα στα λεωφωρεια και τα τρολλευ...δεν υπαρχουν,διοτι περιμενεις με τις ωρες να περασει,και αν περασει και δεν εχει κεφια ισως να μην σταματησει.

Ο μικροσυνταξιουχος,ο ανεργος,ο μισθωτος των 592 ευρω,τι θα κανει?
Θα μου απαντησετε ...και τι μας νοιαζει εμας.
Φυσικο θα το βρω.

Δεν θα επρεπε να το σκεφθειτε δηλαδη?
Μονο να παιρνετε σκεφτοσαστε?
Καποια εναλλακτικη δεν εχει ο εγκεφαλος σας?

Οχι...δεν εχει γιατι η φιλοσοφια του κυβερνητη σας ειναι μια.

Παρτε τα απο οπου μπορειτε.
Λεφτα υπαρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: