Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

Το ψεμα πολλοι αγαπησαν,τον ψευτη ομως κανεις

Ξεχναμε ευκολα,το εχω γραψει δεκαδες φορες αυτο,και ξεχναμε τα σημαντικα διοτι δεν ειναι μονο το"λεφτα υπαρχουν"που μας ειπε,δεν ειναι τα δεκαδες βιντεο στο youtube που μπορουμε να βλεπουμε και να μην ξεχναμε.

Δειτε την φωτογραφια,σας θυμιζει κατι?
Μηπως κλαιει ο διαχειριστης μας επειδη ειδε καποιον αστεγο στην πατησιων και συγκινηθηκε?
Λετε να κλαιει επειδη εμαθε οτι το επιδομα ανεργιας ειναι 450 ευρω και οι ανεργοι που τους τελειωνει δεν εχουν στον ηλιο μοιρα?
Μπα εγω λεω οτι κλαιει γιατι μειωσε τις συνταξεις των χαμηλοσυνταξιουχων,τους εκοψε δωρα και επιδοματα και τους καταδικασε σε αργο θανατο.

Και ομως δεν κλαιει για κανεναν απο αυτους τους λογους,για αυτους τους λογους ποναει που ποναμε και ριχνει και μια ζεμπεκια αμα λαχει.

Σε αυτην την φωτογραφια αν θυμαστε ειχε κατεβει να υποστηριξει τους εργαζομενους στο λιμανι του Πειραια οι οποιοι διαδηλωναν εναντιον της παραχωρησης του λιμανιου στην Κοσκο......ναι σε αυτην που το παρεδωσε ο ιδιος μετα.

Και δεν ειναι η μονη διαδηλωση στην οποια πηρε μερος,δεν αφησε διαδηλωση για διαδηλωση εκεινα τα χρονια,ηταν καλα στημενο το σχεδιο,πολυ καλα.
Τι εργασιακους μεσαιωνες ελεγε,τι φτωχεια και καταπολεμηση της ανεφερε,τι ενισχυση των μικρομεσαιων εισοδηματων επεμενε,τι καταπολεμηση της ακριβειας και διαφορα αλλα συνεχιζε να λεει.

Οποιος λοιπον πει οτι ολα τα αντιθετα και χειροτερα ακομη τα εκανε επειδη εμαθε ξαφνικα την οικονομικη μας κατασταση τοτε θα πρεπει να παει να τον δει γιατρος.

Το μοναδικο σχεδιο που ειχε και εχει ακομη ειναι η διαχειριση της εξουσιας με ψεμα,μπλοφες και εκβιασμους.

Αυτη ειναι η εννοια της δημοκρατιας που γνωριζει.
Αρκει να μην χρειαστει να κλαψει στο μελλον, διοτι ποιος τον γλυτωνει τοτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: