Τρίτη, Φεβρουαρίου 22, 2011

Το Πασοκ ειναι εδω...και ληστευει τον λαο

Ξεκινησε το μαυρο κορακι της παγκοσμιοποιησης και πηγε για την σωτηρια μας και παλι στο Βερολινο,εκει για αλλη μια φορα σκεφθηκε να δωσει και μια διαλεξη στην οποια θα ελεγε οπως παντα ποσο τον στηριζουν οι Ελληνες σε ολα οσα κανει και σε οσα σκεπτεται να κανει στο μελλον.

Δεν του βγηκε οπως το ηθελε το σχεδιο,βλεπετε οπως και ολα τα προηγουμενα σχεδια του απετυχε και αυτο,διοτι απο σχεδια ειναι γεματος,απο ικανοτητα ομως οχι,και με τα λογια δεν δημιουργεις αναπτυξη,με τις ηλιθιες ιδεες δεν βγαζεις μια χωρα απο εκει που την εριξαν οι πολιτικες και οι πολιτικοι της δεκαρας μεταξυ και αυτων και οι δικοι του.

Αναγκαστηκε να ερθει αντιμετωπος για πρωτη φορα απο τοσο κοντα με τον κοσμο που υποτιθεται οτι τον στηριζει,και δεν ξερω αν καταλαβε τι του φωναζαν....δηλαδη"το Πασοκ ειναι εδω και ληστευει τον λαο"διοτι δεν εχει και τετοιο iq για να το καταλαβει αλλα στο Βερολινο δεν ειχε μαζι του τα ματ και ολη την συνοδεια που τον απομακρυνει απο τον κοσμο,ουτε τους συνηθεις χειροκροτητες του που οπως και επι χουντας χειροκροτανε οτι μαλακια λεει.

Εκει βρεθηκε αντιμετωπος με τα παιδια αυτων που εχει ληστεψει πισω στην Ελλαδα,με τα παιδια που οι γονεις τους κανουν αιματηρες οικονομιες για να τα στειλουν να σπουδασουν διοτι στην Ελλαδα η δωρεαν παιδεια ειναι ακριβοτερη απο την πληρωμενη στο εξωτερικο.

Εκει ισως να καταλαβε την πληρη αποτυχια των εως τωρα πραξεων του,οτι οι νομοι που με μανια περασε δεν κτυπουν καθολου οσους εκλεβαν τοσα χρονια,οτι η καταπολεμηση της διαφθορας εμεινε στα χαρτια,οτι οι κλεφτες του κομματος του κυκλοφορουν ελευθεροι και πανηγυριζουν.

Ο επικινδυνος αυτος ανθρωπος που μονο σχεδιο ειχε την παραδοση της χωρας στο κεφαλαιο πρεπει να φυγει,μαζι του και οσοι ψηφισαν το μνημονιο και την προδοσια της χωρας.
Ας λεει οτι ο λαος τον στηριζει,μαυρα μεσανυχτα εχει για ολα,εμεις ειμαστε που πρεπει να αποδειξουμε την αληθεια.

Οτι δεν ειμαστε αναλωσιμοι στην πολιτικη της μιζεριας την οποια μας ετοιμαζει,οτι η Ελλαδα ειναι δικη μας και οχι δικη του για να την πουλησει,και οτι οσο το συντομοτερο πρεπει να μεταναστευσει στην πατριδα του και να μας αφησει ησυχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: