Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2011

Οι κροισοι και αυτοι που θα πληρωσουν την κριση

Εχουν ειπωθει και γραφτει χιλιαδες αποψεις σχετικα με οσα συμβαινουν στην χωρα απο την αναληψη της εξουσιας απο τους Σοσιαληστες ,ο λογος το λεει,το προγραμμα τους προεκλογικα το ξεραμε,αυτο που εκαναν μετα το βλεπουμε,το θεμα ειναι τι θα κανουμε απο εδω και περα.

Ειδικος δεν ειμαι,διαβαζω πολλα,μαθαινω περισσοτερα καθε μερα,αυτο που σαν απλος πολιτης και οχι"πρωτα ο πολιτης" εχω να προτεινω ειναι το παρα κατω:

Καποια στιγμη αργα η γρηγορα ο διαχειριστης μας θα παει σε εκλογες,το καθυστερει αλλα ποσο θα αντεξει την οργη του λαου απο τα απανθρωπα μετρα που εχει παρει οσο και απο εκεινα που θα παρει στα επομενα επικαιροποιημενα μνημονια.
Αυτο που πρεπει ολοι να σκεφτουμε,να κανουμε, και ιδιαιτερα οσοι εχουν τις γνωσεις να το διαμορφωσουν ειναι¨

Καταψηφιση του κυβερνωντος κομματος
Να ζητησουμε απαλλαγη απο το μνημονιο και το χρεος διοτι ειναι βασισμενο πανω σε παρανομη συναλλαγη των κυβερνητων μας με την ευλογια της ευρωπαικης ενωσης.
Να δημευτουν αμεσα ολες οι περιουσιες οσων πλουτισαν απο παρανομες συναλλαγες και εβλαψαν την χωρα.
Να γινουν ειδικα δικαστηρια που θα δικασουν οσους ψηφισαν νομους που θετουν την εθνικη μας κυριαρχια σε αμφισβητηση,οπως και τους κλεφτες και απατεωνες των τελευταιων 37 ετων.
Επιστροφη στην δραχμη και αρνηση πληρωμης του χρεους.
Δημιουργια κυβερνησης εθνικης ενοτητας που να αποτελειται απο ατομα κυρους,οχι πολιτικους και το συναφι τους.
Κοινωνικη υποστηριξη των ευπαθων ομαδων.
Ελεγχος ολων των υπαλληλων του κρατους που ειχαν δικαιωμα υπογραφης σε συμβασεις,δανεια,αναθεσεις,και επισης ολων των δημοσιων υπαλληλων που ειχαν δικαιωμα ελεγχων επιχειρησεων,κτισματων,προμηθειων νοσοκομειων.
Να ψηφιστει νεο Συνταγμα που να επισημαινει την απολυτη δικαιοδοσια της Ελλαδας να εξασκει τα κυριαρχικα της δικαιωματα.
Να καταργηθει δια παντος οποιαδηποτε ασυλια με οποιονδηποτε τροπο των μελλοντικων βουλευτων.
Να ανεξαρτητοποιηθει η δικαιοσυνη και οι δικαστικοι να εχουν το δικαιωμα να προσαγουν καθε προσωπο που κατηγορειται για δημοσια σπαταλη.
Πολλοι Ελληνες,συνανθρωποι μας θα υποφερουν και τοτε,τι προτιματε να πεθανετε ελευθεροι η σκλαβωμενοι ακολουθωντας τις εντολες των ξενων πλουτοκρατων?

Αν αφησουμε το σημερινο συστημα που απλα καλυπτει την βρωμια να συνεχισει το εργο του με μονο σκοπο να διατηρει την εξουσια....
Τοτε απλα
Δεν εχουμε καμια ελπιδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: