Κυριακή, Φεβρουαρίου 27, 2011

Μαθανε πως τον παιρνουμε...πλακωσανε κι οι γυφτοι

Το ρεσιταλ της ανικανοτητας συνεχιζεται,η διαχειριστικη ομαδα αντεπιτιθεται με την οπισθεν και κατατροπωνει τους Γερμανους εχθρους μας,και τα νεα μετρα που δεν θα επαιρναν......θα τα παρουν και δεν θα ειναι τα τελευταια.

Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι αργει να ξημερωσει,και σε μας που το καθε ρεμαλι εχει και λογο και μιλαει,δεν προκειται να ξημερωσει ποτε.

Αφου δεν καταφεραν να παταξουν την φοροδιαφυγη,διοτι ποτε δεν θελησαν να την παταξουν, θα αρχισουν να κτυπανε τους νομοταγεις τους οποιους θα γδαρουν εως και το κοκκαλο η εως οτου να κλεισουν,ετσι θα τονωσουν την ανεργια,θα κοβουν και το επιδομα αν καποιος ειχε ενα μεσαιο εισοδημα τα προηγουμενα χρονια και θα τον αφηνουν να πεθανει.

Η αναποτελεσματικοτητα τους θα μεινει στην ιστορια,η ανικανοτητα και η ελλειψη συντονισμου θα γραψει νεα βιβλια,η καταστροφη της οικονομιας μας θα μεινει σαν παραδειγμα προς αποφυγη.

Την ιδια ωρα ο πληθωρισμος εχει παρει τον ανηφορο,οι τιμες το ιδιο,και το αστειοτερο ολων...οι εργολαβοι των εθνικων οδων ζητανε νεες αυξησεις 33% στα διοδια...κατι δεν παει καθολου καλα σε αυτη την χωρα,και το βλεπουμε ολοι πλεον.

Στο καθημερινο μετωπο τα λεωφωρεια απουσιαζουν τις Κυριακες απο τους δρομους,οχι γιατι εχουν απεργια αλλα διοτι δεν υπαρχουν δρομολογια,σε λιγο καιρο τα αστικα θα μετατραπουν σε υπεραστικα διοτι το να περιμενει καποιος 45 λεπτα στην σταση γινεται μονο σε υπεραστικες συγκοινωνιες,η αυξηση κομιστρου τους ελειπε,να διορθωσουν την κακομοιρια του οασα δεν τους ενδιαφερει καθολου.

Το κρατος καταστρεφεται σιγα-σιγα και οι μονοι που δεν το βλεπουν ειναι οσοι το καταστρεφουν,βγηκανε και οι τραγοπαπες...ενας εκ βορειου ελλαδος βγηκε να υποστηριζει το συστημα,ολοι φταιμε λιγο πολυ ειπε....οχι αγαπη μου εμας το ρουχο μας δεν κοστιζει τρια διαμερισματα,αντε χαθειτε λαμογια και εσεις αθρησκοι και αθεοι.

Ετσι με το μαυρο μας χαλι συνεχιζεται και  αν περιμενετε εξοδο απο αυτο το τουνελ....θα περιμενετε εως την αλλη ζωη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: