Παρασκευή, Φεβρουαρίου 25, 2011

Το πανηγυρι των τρελλων

Μεσα στην καταχνια και την μαυριλα βρηκαν εδαφος και τα κωμματα του 3% και πολιτευονται και δεν μιλαω για συγκεκριμενο κομμα αλλα για ολα μαζι τα οποια αποτελουνται απο ανικανους οι οποιοι εφυγαν απο τα προηγουμενα κομματα τους αλλοι επειδη ταχα διαφωνουσαν αλλοι επειδη εχουν την μανια της εξουσιας.

Βλεποντας τωρα οτι ετσι οπως παει η χωρα δεν θα μπορει να κυβερνηθει και οτι για να διατηρησει το συστημα την εξουσια ισως σκεφθει τις λεγομενες οικουμενικες.....ξεσπαθωσαν και εχουν παρει θεση στην ουρα ελπιζοντας να εχουν και αυτοι μια ευκαιρια στην καταστροφη της χωρας.

Ε...ειναι και μεγαλη αποτυχια να βλεπεις να καταστρεφεται μια χωρα και να μην μπορεις να βαλεις και εσυ ενα μικρο λιθαρακι...χαλια.

Φανταστειτε λοιπον μια οικουμενικη με Θοδωρα,την γνωστη εξουσιομανη,εκεινον που χεζουν τα περιστερια στο κεφαλι του τα Θεοφανεια,Την Παπαρηγα την καλη,τον εκ του Συριζα αποσχισθεντα,αντε βαλτε και τον Τσιπρα να δεσει το γλυκο.

Δεν θα ειναι σαν την οικογενεια Ανταμς ενα πραγμα?
Φυσικα το χερι θα ανηκει στο πασοκ,παντα με το χερι δουλευε αυτο το κλεφτοκομμα,οχι οτι η νουδου πηγαινε πισω,αλλα αυτοι ηταν και κλεφτες και χαζοι τους βρισκανε μεσα στον χρονο ενω το πασοκ ειχε επαγγελματικη προσεγγιση στην κλοπη και την ληστεια.

Με την οικουμενικη λοιπον θα ειναι ολοι ευτυχεις,θα γινουν ολοι κατι απο το τιποτα που ειναι σημερα,θα βγαζουν τις κυριες τους οι υπουργοι στα καναλια,θα χαμογελανε και θα μας λενε οτι πρεπει να φτωχυνουμε κι αλλο γιατι δεν βγαινει το κρατος.

Και που να βγει το κρατος,του αφησατε και τιποτα?
Ολα τα φαγατε,απο οπου μπορουσατε.
Θα ειμαστε παντως μια ωραια οικογενεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: