Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2011

Aγαλι αγαλι γινετε η αγουριδα μελι

Τα μετρα δεν επαρκουν,το ξερουν και απλα δεν το παραδεχονται,οι προταση ειναι παλια,την αναφερουν τα τσιρακια τους,κατι νεοφιλελευθεροι πρωην πολιτικοι στις αναρτησεις τους σε μεγαλα ιστολογια.

Οσο και να μειωσει το κρατος τις δαπανες του,οτι μετρο και να παρει το χρεος θα παραμενει εκει που βρισκεται και το χειροτερο...θα αυξανεται.
Η αποφαση να προσλαμβανετε ενας για καθε πεντε που αποχωρουν δεν αρκει,ηδη σταματησαν τελειως ολες οι προσληψεις στο δημοσιο,ακομη και στον τομεα της υγειας,εκει που νοσοκομεια μενουν χωρις το απαραιτητο για την νοσηλεια των ασθενων προσωπικο.

Οι συνεχομενες προσπαθειες μειωσεως των μισθων δεν θα δωσουν την λυση,απλα παρατεινουν το προβλημα,οι ταχα συγχωνευσεις και μεταταξεις μονο αστειο ειναι πλεον,που θα πανε οσοι μενουν χωρις εργο?
Ποσους υπαλληλους του οσε θα στειλουν στα νοσοκομεια,να κανουν τι?

Προσπαθουν αλλα ματαια,συγχωνευσεις σχολειων λενε τωρα,και οι εκπαιδευτικοι που θα περισσευουν που θα απασχοληθουν?

Επι δεκαετιες εχωσαν στο δημοσιο και τις δεκο οσους μπορουσαν,χωρις εκπαιδευση,χωρις ακομη και διαθεση απο οσους μπηκαν εκει να προσφερουν το ελαχιστο,διαλυμενη δημοσια διοικηση με υπαλληλους δυναστες των πολιτων,εξαιρεσεις...ναι υπαρχουν,ελαχιστες,οι υπολοιποι οργανα ενος συστηματος τεμπελιας και αδιαφοριας.

Μα αν οι πολιτικοι αδιαφορησαν για την χωρα...περιμεναν να δειξει ενδιαφερον το υπολοιπο προσωπικο του δημοσιου τομεα?

Το θεμα τους ειναι απλο,πρεπει να ξεφορτωσουν οσους φορτωσαν στην πλατη του κρατους,πως θα το κανουν ομως?

Οταν δεν υπαρχει θεση..δεν υπαρχει και υπαλληλος...καπως ετσι το ειπε ο γνωστος υβριστης των παντων.

Επλιζω να μην μας πει μετα απο αυτο οτι:

Μαζι τους προσλαβαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: