Τρίτη, Μαρτίου 22, 2011

25η Μαρτιου,Δεν γιορταζουμε την εναρξη της επαναστασης του'21,γιορταζουμε τις νικες στις Βρυξελλες

Λοιπον εφτασε η ωρα και η στιγμη που ολοι περιμεναμε,ολοι ζουσαμε τοσες δεκαετιες για αυτη την ημερα,την ημερα των μεγαλων νικων,οσες νικες και αν καναμε εως και σημερα θα φανταζουν μικρες μπροστα σε αυτη την τεραστια επιτυχια,ελατε Ελληνες πανηγυριστε με ορμη.

Ξεχαστε την παλια ημερομηνια,με την παγκοσμια διακυβερνηση ολα αυτα θεωρουνται ντεμοντε,παμε για νεες παρελασεις,νεες καταθεσεις στεφανων,μαλλον παμε για μια καταθεση στεφανου,στο μνημα της χωρας που τοσο αγαπησαμε.

Ποσο δικιο ειχεν ολοι τελικα,και ο Σκαι που μας ενημερωσε τι ζωα ηταν οι προγονοι μας,ποσο ευτυχισμενοι θα ειμασταν αν δεν ειχαν ξεσηκωθει καποιοι αγραμματοι οπως ειπε και ο αντιπροεδρος να διωξουν τους ευεργετες μας,σιγουρα θα ειχαμε γλυτωσει την χρεωκοπια διοτι ολοι αυτοι οι κλεφτοκοταδες που μας κυβερνανε χρονια θα ειχαν κρεμαστει απο τα καταρτια των πλοιων στον Βοσπορο αν τους ειχε παρει χαμπαρι ο Σουλτανος οτι τον εκλεβαν.

Αντι αυτου αφησαμε καποιον ομοφυλοφιλο....(σικ) να μας απελευθερωσει και χασαμε την τεραστια ευκαιρια να ειμαστε μερος μιας τεραστιας αυτοκρατοριας και να μην τσακωνομαστε για το αν το Καστελοριζο ειναι στο Αιγαιο η στην Μεσογειο.
Θα καναμε και οικονομια τεραστια στα εξοπλιστικα διοτι θα αγοραζαμε τα απολυτως απαραιτητα και ετσι δεν θα ειχαν την ευκαιρια να αγοραζουν επαυλεις οσοι υπεγραψαν τα συμβολαια των αγορων.

Επισης θα ειχαμε και πολλα τζαμιά και δεν θα διαμαρτυρομαστε που τωρα θελουν να κτισουν ενα στον Βοτανικο,θα ηταν πιο μαζεμενα τα κοριτσια διοτι χωρις μπουργκα δεν θα τολμουσαν να βγουν απο την πορτα,θα καναμε και οικονομια στις αγορες ρουχων και παπουτσιων.

Επειδη ομως απο αυτο το ατοπημα,δηλαδη την επανασταση του'21 φτασαμε να καταληξουμε περιγελος της διεθνους σκηνης για να εξιλεωθουμε τωρα θα σιωπησουμε και θα αποδεχτουμε την επομενη σκλαβια,σε αυτην δεν θα χρειαστει να επαναστατησουμε διοτι αν το κανουμε θα μας κοψουν το χαβιαρι.

Και ετσι υποδουλοι αλλα με χαβιαρι στο πιατο,καθε χρονο θα γιορταζουμε την ιδια μερα με την εναρξη της επαναστασης του '21 που ξεχασαμε.....

Την συνεχιση της υποδουλωσης που τελικα...αξιζουμε.

Η συνθεση,καταπληκτικη οπως παντα ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: