Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2011

Ποσα σκανδαλα αντεχετε να ακουσετε σημερα?

Μελαμψες φυλες,κοντοποδαρες......το νεωτερο απο τα σκανδαλα ερχεται στο προσκηνιο για να μας κρατησει το ενδιαφερον μεχρι και αυτο να καταχωθει και να καλυφθει κατω απο το χαλι της διαφανειας.
Ναι τα πηραν και απο εκει,και πολλοι μαλιστα,ονοματα τρανταχτα,μεχρι τις προσφατες εκλογες ετρεχαν να μας πεισουν οτι ενδιαφερονται για το καλο της χωρας,κομματικα στελεχη πρωτης γραμμης,συνδικαλιστες που καταλαβαν νωρις οτι με τον σταυρο στο χερι δεν θα πανε μπροστα.

Κραταει χρονια αυτη η κολωνια,σε μια χωρα εγκατελειμενη  απο ολους βρηκαν τις διεξοδους και τους τροπους να πλουτισουν γρηγορα,και οχι με μικροποσα,ειχαν την ταριφα ετοιμη και δεν εκαναν πισω,ειχαν το σημαντικοτερο αξιωμα,το αξιωμα της υπογραφης,χωρις αυτο εισαι ενα τιποτα σε αυτη την χωρα,μονο οσοι εχουν δικαιωμα υπογραφης ειναι σημαντικα ατομα,οι υπολοιποι απλα υπομενουν.

Σειληνοι του κρατους που ξερναει και...νατους...με μεγαλα λογια,παντα δημοκρατες και ασπιλοι,ποιος θα τους αγγιζε?ποιος θα τολμουσε να αποκαλυψει τις παρανομιες τους?
Ολοι στο κολπο της αρπαγης και της κλεψιας,και η χωρα?

Των συντροφων τους θυτες για αμνηστεια οι αλητες τωρα διοικητες......ηξεραν τον τροπο και την μεθοδο,υπηρχε η κομματικη στηριξη,ολοι γνωριζαν αλλα κανενας δεν μιλαγε,ενα κολπο επαναλαμβανομενο και κερδοφορο,περαστε κοσμε,εμεις υπογραφουμε και εσεις μας κανετε πλουσιους για δεκα ζωες.

Περιμενοντας το κουκουλωμα και αυτης της υποθεσης θα περασουν οι επομενοι μηνες,εως οτου ερθει το επομενο σκανδαλο να μας κρατησει παρεα,ποιος θα τολμησει να παραδεχθει οτι εφταιξε?
Ποιος θα ανοιξει το στομα του να αποκαλυψει την αληθεια?

Πεντε αιωνες δυσης εθνικης θα ζησεις απο'δω και μπρος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: