Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

Αλλαξαμε,τοτε γιατι ......βουλιαξαμε?

Ειναι γεγονος οτι αλλαξαμε,στην κυριολεξια ομως μας αλλαξαν τα φωτα δεκαεπτα μηνες τωρα,δεν ειχαμε και την δυνατοτητα να κανουμε και διαφορετικα,εκεινοι ειχαν το πεπονι και το μαχαιρι,και εκοψαν απο οπου βρηκαν.
Μισθοι,επιδοματα,δωρα,αυξησεις σε ολα τα ειδη μεσω φπα,αυξησεις στο πετρελαιο,και μας ειχαν υποσχεθει οτι θα τα καταφερουμε αλλα και σε αυτο ακομα απετυχαν τι συνεβη?

Ειδατε εσεις εκτος απο αυτα που πληρωνουμε εμεις να πληρωσει κανενας αλλος?
Ειδατε να υπαρχει μειωση στα εξοδα του κρατους?
Δεν εχετε διαβασει ολοι τους λογαριασμους τηλεφωνων των υπουργων,τους μισθους των συμβουλων,τον προσφατο λογαριασμο του υπουργειου ναυτιλιας που ηταν πανω απο 300 χιλιαδες ευρω?
Δεν βλεπετε τα ταξιδακια του Παγκαλου για να δει ταινια στο Παρισι,της Μπατζελη στις Βρυξελλες για να εμποδιζει τον διαδηλωτη να μιλησει,τα 29 ευρω για καφεδες της Τζακρη στο αεροδρομιο,και αυτα ειναι ελαχιστα σε συγκριση με την γενικη σπαταλη του κρατικου μηχανισμου και κυριως των γυρω απο την εξουσια ανθρωπων.

Δειτε τα ταξιδια των επιτυχιων του διαχειριστη μας,αυτος εχει κανει τον γυρο του κοσμου 80 φορες,και να εφερνε και κανενα αποτελεσμα κατι θα ηταν,μηδεν ξεκιναει,μηδεν συνεχιζει,μειον του μηδενος επιστρεφει.
Το κρατος δεν προκειται να συμμαζευτει ποτε,ετσι εχουν μαθει,δεν θεωρουν οτι πρεπει να κανουν καμια μειωση στον πλουσιο τροπο που ζουν,εξ'αλλου δεν ειναι απο την τσεπη τους τα λεφτα γιατι να ενδιαφερθουν?

Και τωρα θα κοψουν επιδοματα και οτι αλλο βρουν μπροστα τους,ομως τους εργαζομενους στην βουλη τους προστατευουν σαν να ειναι παιδια τους,μα τι λεω...παιδια τους ειναι,συγγενεις και φιλοι τους,και δεν συζητανε καμια μειωση του δικου τους πενιχρου εισοδηματος που μηνιαιως φτανει το ετησιο εισοδημα ενος εργαζομενου,και καλοπληρωμενου πλεον.

Και δεν συζητανε να κοψουν ολα μα ολα τα περιττα εξοδα της βουλης,τους παρατρεχαμενους που δεκα-δεκα συνωστιζονται εξω απο τα γραφεια των υπουργων...οχι τιποτα απο ολα αυτα.

Μονο τους μισθους του λαου κοβουν.

Καημενε διαχειριστη,ακομη και εδω αποτυχημενος,ελεγες η αλλαζουμε η βουλιαζουμε.

Πως τα παθαμε και τα δυο μαζι?

Να μου πεις δεν γνωριζεις τι συμβαινει ετσι κι'αλλοιως,πως να γνωριζεις και αυτο?


Δεν υπάρχουν σχόλια: