Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2011

Ενα ταμειο βοηθειας για τον λαο υπαρχει?

Ακουμε συνεχεια για ταμεια βοηθειας κρατων,τραπεζων,και ποτε εως σημερα δεν εχουμε ακουσει οτι θα ιδρυσουν ενα ταμειο για την βοηθεια των λαων.
Τελικα αυτοι υπολογιζουν τα κρατη χωρις τους λαους τους γιαυτο και αδιαφορουν πληρως για το πως καταφερνει ο λαος και επιβιωνει ενω ολο το ενδιαφερον τους στρεφεται προς την πλευρα των τραπεζων και των οικονομικα δυνατων της χωρας.

Και φυσικα το μεγαλυτερο ενδιαφερον το δειχνουν στο πως να μεγιστοποιησουν σημερα τα κερδη τους σαν διαχειριστες διοτι απο οτι δειχνουν τα πραγματα αυριο μαλλον δεν θα εχουν τις θεσεις που εχουν σημερα.

Και βλεπουμε να διοριζουν και να διοριζονται...νομιμα μεν,εξευτελιστικα ανηθικα δεν,διοτι σου λεει ο αλλος...εγω πως θα ζησω οταν σε λιγο καιρο με στειλουν σπιτι μου και δεν ξαναδω κοινοβουλιο και μισθους χιλιαδων ευρω τον μηνα?

Και θα δουν πολλοι το σπιτι τους οταν γινουν εκλογες,τουλαχιστον αυτο το δικαιωμα μας το εχουν αφησει...ακομη,και φυσικα δεν θα ειναι η μονη τιμωρια τους,καποια στιγμη ελπιζω να βρουμε τους ανθρωπους οι οποιοι θα καταφερουν να τους στειλουν εκει που τους αξιζει....

Στην φυλακη για εσχατη προδοσια κατα της χωρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: