Τρίτη, Μαρτίου 29, 2011

Αποτελεσματικοτητα μηδεν

Δεν εχουμε πει την αληθεια στον κοσμο για την οικονομια,πρεπει να την πουμε και μετα να τον πεισουμε οτι με την αποτελεσματικοτητα μας θα τα καταφερουμε.

Ειπε ο μεγιστος πολιτικος Λοβερδος σημερα στο ραδιοφωνο.

Οχι κυριε Λοβερδο δεν εχετε πει την αληθεια στον κοσμο,στην πραγματικοτητα εχετε φερθει σαν φεουδαρχες οι οποιοι συσκεπτονται και αποφασιζουν μονοι τους για τοσο σοβαρα θεματα,εχετε πει ασυστολα ψεματα και ιδιαιτερα ο πολυνικης διαχειριστης μας.

Αν μετα απο τοσα μετρα δεν εχετε καταφερει ουτε το ελαχιστο που περιμεναμε να καταφερετε..τοτε οχι και παλι κυριε Λοβερδο δεν πιστευουμε στην αποτελεσματικοτητα σας,στην κυριολεξια η λεξη αυτη ειναι τελειως αγνωστη σε ολους σας,το μονο που σας ειναι γνωστο ειναι να γαντζωθειτε απο την εξουσια και να κοντρολαρετε και να χειραγωγειτε τον λαο.

Ειστε παντελως ακαταλληλοι για την θεση την οποια εχετε,μας υποβαθμιζουν συνεχως την στιγμη που επικοινωνιακα εσεις μας λετε οτι νικατε και επιτυγχανετε τους στοχους σας.

Τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβετε οτι οσα εχετε κανει εως και σημερα ειναι λανθασμενα?
Να καταστραφει τελειως η χωρα?
Να χρεοκοπησουμε...οχι οτι δεν εχουμε....

Καλυτερο θα ηταν να σταματησετε ολοι σας να τρεχετε απο το ενα καναλι στο αλλο και απο το ενα ραδιοφωνο στο επομενο και να κανετε επιτελους το ελαχιστο.

Να ρωτησετε και εμας τι θελουμε επιτελους.
Γιατι σε ολα οσα κανατε δεν ειχατε και δεν εχετε καμια νομιμoποιηση.
Μονοι σας τα κανατε ελπιζω να μην πειτε μετα οτι μαζι τα αποφασισαμε,οπως ειπατε οτι μαζι τα φαγαμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: