Τρίτη, Μαρτίου 29, 2011

Έρχεται η τρόικα και φέρνει μέτρα φωτιά

Ο τιτλος της αναρτησης ειναι απο το newsit,η φιλοσοφια ειναι πλεον συνηθισμενη,ερχεται η τροικα,να παρει και αλλα μετρα,και δεν θα ειναι τα τελευταια μετρα που θα παρει ..ταχα η τροικα.
Τα ελλειματα μεγαλωσαν,τα ασφαλιστικα ταμεια παραπαιουν,νεες μειωσεις μισθων,κοψιμο σε επιδοματα,οπως το επιδομα ανεργιας,τι περιμενουμε σαν επομενο μετρο?

Να διαλεξουμε αν το ξυλο θα ειναι καρυδια η μαονι,με τα οικονομικα μας μαλλον για μελαμινη το βλεπω,να καθησουμε αναπαυτικα και να περιμενουμε τον επικειμενο θανατο μας.

Ιδιαιτερα εμεις που ειμαστε ανεργοι , χωρις καμια ελπιδα για κατι καλυτερο πρεπει σιγα-σιγα να αδειασουμε την γωνια και να αφησουμε χωρο για τους επομενους,ηδη στην χωρα γινεται μια σιωπηλη μειωση του πληθυσμου με τις δεκαδες αυτοκτονιες,και ολα περνανε απαρατηρητα,η ανθρωπινη ζωη εγινε τοσο φθηνη ωστε κανενας δεν ενδιαφερεται για αυτην,ολα εχουν παραδοθει στον βωμο των αγορων και του χρηματος.

Κρατηστε τα βιντεο απο το youtube,αυτα που ολοι οι διαχειριστες μας διαρηγνυουν τα ιματια τους οτι δεν θα παρουν αλλα μετρα και αναρωτηθειτε....

Υπαρχει καποιος σε αυτην την χωρα,την δεδομενη στιγμη,με την κριση που υπαρχει,που να εχει την δυναμη να οδηγησει τον τοπο σε αλλη κατευθυνση?
Και μετα κλειστε το καπακι και περιμενετε ησυχα το μοιραιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: