Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

Αυτα δεν ειναι μετρα....αυτα ειναι μετρα

Πρεπει να συνηθισουμε καποια στιγμη...η εστω μεσα στην επομενη εκατονταετια να ακουμε αυτες τις δυο λεξεις....."νεα μετρα" θα ειναι κατι καθημερινο και ολοι θα το μαθουμε απ'εξω οπως μαθαμε τοτε με το Τσερνομπιλ τα μπεκερελ και ολα τα υπολοιπα.

Σε αναμονη των νεων μετρων τα οποια συνεχως τα διαψευδουν πριν τα παρουν,και οταν τα παρουν αρχιζουν να διαψευδουν τα επομενα νεα μετρα και παει λεγοντας,ουτε στου Κουτρουλη το πανηγυρι τετοιος χαβαλες.

Ειπα και εγω να προτεινω στον διαχειριστη μας καποια μετρα,διοτι αυτα που συνεχως παιρνουν δεν ειναι της προκοπης,αυτα ειναι για γελια,εγω προτεινω αμεσα και αποτελεσματικα μετρα και οχι μπαρμπουτσαλα.

Κυριε διαχειριστα..αυτα που παιρνετε δεν ειναι μετρα....

Αυτα ειναι μετρα:
(Καποια απο αυτα ειναι λιγο αηδιαστικα,αλλα πλεον την αηδια την εχουμε συνηθισει.)

Α)
Να αφαιρουνται αμεσα και χωρις αναισθητικο ολα τα χρυσα δοντια απο ζωντανους και πεθαμενους,για τους πεθαμενους δεν μας νοιαζει διοτι ετσι κι'αλλοιως δεν τρωνε.
Για τους ζωντανους επισης δεν μας ενδιαφερει διοτι και αυτοι δεν θα εχουν να φανε,οποτε τι τους χρησιμευουν τα δοντια?
Β)
Καταργειται το δικαιωμα της ιδιοκτησιας,με αυτον τον τροπο οποιος πληρωσει στο κρατος το αντιστοιχο ποσο θα μπορει να μετακομιζει στο σπιτι του αλλου ο οποιος δεν θα μπορει να εχει πλεον κανενα δικαιωμα στην ιδιοκτησια του.
Εξαιρεση οι παρανομοι μεταναστες που θα μπορουν να μετακομιζουν σε οποιο σπιτι θελουν χωρις να πληρωνουν το ποσο αυτο γιατι θα το ανταλλασουν με ψηφο στις εκλογες.
Γ)
Καταργειται το επιδομα ανεργιας για οσους εχουν γκαρσονιερα,διοτι θα μπορουν να κοβουν την γκαρσονιερα κοματι,κοματι και να ζησουν ετσι λιγα ακομη χρονια,και επισης ετσι κι'αλλοιως ποιος μπορει να ζησει με το επιδομα ανεργιας?
Ειναι εκτος απο ανεργος και ψευτης και υποκριτης οποιος λεει οτι μπορει.
Δ)
Οποιος εχει κτισει παρανομα σπιτι θα πληρωνει εφόρου ζωης την αξια του σπιτιου ολοκληρη καθε χρονο,παραδειγμα αν η αντικειμενικη αξια του σπιτιου ειναι 16.000 ευρω..θα πληρωνσει 16.000 ευρω καθε χρονο,σε αντιθετη περιπτωση θα δημοπρατειται το σπιτι και ο ιδιοκτητης του θα μετακομιζει στην Πλατεια Ομονοιας ...επανω.Εξαιρουνται οι περιοχες της Εκαλης,Γλυφαδας,Καστριου,Ραφηνας,και Αναγνωστοπουλου.
Ε)
Καταργουνται οι μισθοι,και οι εργαζομενοι θα παιρνουν μονο:Το μισο δωρο Χριστουγεννων,το μισο Πασχα και το μισο επιδομα αδειας...σε 12 δοσεις.
Ζ)
Καταργουνται τα ωραρια εργασιας,και οι υπερωριες,ο εργοδοτης θα πληρωνει την πιο πανω αμοιβη στον εργαζομενο και τα υπολοιπα θα τα δινει στο κρατος μεχρι να ξεχρεωσουμε,δηλαδη για παντα.
Η)
Αυξανετε το ρευμα 1400% και το νερο 3000% αντ'αυτου θα δινονται κερια και σπαρματσετα απο τους δημους και θα δημιουργηθουν βρυσες στις συνοικιες οπου με τις κανατες θα μπορει ο λαουτζικος να εφοδιαζεται με νερο,ευκαιρια να κανετε και γνωριμιες.

Λοιπον αυτα ειναι μετρα,οχι τα δικα σας,με τα δικα σας χρεωμενοι θα μεινουμε αιωνια,ενω ετσι σε 1 χρονο θα βγουμε στις αγορες........τις λαικες να πουλαμε αγγουρια καλυβιωτικα.

Και αν δεν συμβει θα παραιτηθω,και αν δεν παραιτηθω ποιος θα τολμησει να με κατηγορησει?
"Δημοκρατια"εχουμε,οτι θελω κανω.






Δεν υπάρχουν σχόλια: